Αυτή τη Φενέρμπαχτσε θέλει ο Ομπράντοβιτς

Εκεί που λύγισαν η Νταρουσάφακα και η Εφές έκανε περίπατο η Φενέρμπαχτσε. Δεν έχαναν δίποντο οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς περίπου 10 ημέρες πριν πέσουν στη μάχη των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη Φενέρμπαχτσε θέλει ο Ομπράντοβιτς

Αν και μεσολαβούν 9 ημέρες, η Φενέρμπαχτσε έχει ήδη μπει σε... mood Παναθηναϊκού, ανεβάζει στροφές και εμφανίσεις όπως η κυριακάτικη στην έδρα της τέταρτης Μπάνβιτ με ευρείες νίκες ανεβάζουν την ψυχολογία της.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε δύσκολη αποστολή αυτήν την εβδομάδα, καθώς επισκέφθηκε ένα γήπεδο από το οποίο τόσο η Εφές όσο και η Νταρουσάφακα έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι πρωταθλητές πάντως έκαναν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στη σεζόν και το 86-75 δεν αντανακλά στον απόλυτο βαθμό την άνετη επικράτησή τους. Προηγήθηκαν νωρίς με 30-20 και από τότε αύξαναν διαρκώς το προβάδισμά τους, φτάνοντας ακόμη και στο +20 (46-26).

Μετά τα μέσα της τρίτης περιόδου οι γηπεδούχοι μείωσαν 57-53, αλλά μόνο προσωρινά, αφού το 72-61 στο 34' έριξε τους τίτλους τέλους.

Μπογκντάνοβιτς και Ούντοχ είχαν 18 και 16 πόντους αντίστοιχα, με τον Σέρβο να δίνει επίσης 9 ασίστ και τον Αμερικανονιγηριανό 6 ριμπάουντ. Ο Ντατόμε με 13 πόντους έδειξε ν' αφήνει πίσω τον τραυματισμό του, ενώ διψήφιοι ήταν επίσης Βέσελι και Ντίξον, σ' ένα ματς που η Φενέρμπαχτσε είχε 74% στα δίποντα και 24 ασίστ!

Με το διπλό αυτό η Φενέρμπαχτσε πήγε το ρεκόρ της στο 23-2 και παρέμεινε μπροστά από την Εφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK