Αυτόχειρας ο Πανιώνιος, ροζ φύλλο η Ολύμπια

Αυτόχειρας ο Πανιώνιος, ροζ φύλλο η Ολύμπια

Παίκτης που θα πάρει την Ολύμπια στις... πλάτες του, αρκεί να είναι σε καλή μέρα, αποδεικνύεται ο Άλτον Μέισον. Ο Αμερικανός γκαρντ των Θεσσαλών με καλάθι πέντε δέκατα πριν από το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο "Τάσος Κουταλιανός" χάρισε το πρώτο ροζ φύλλο στους "πορτοκαλί", το πρώτο στο τουρνουά,διαμορφώνοντας το τελικό 81-79.

Χρειάστηκε βέβαια η απλόχερη βοήθεια των "κυανέρυθρων", οι οποίοι μέχρι το 35’ προηγούνταν με εννέα πόντους (68-59). Χαλάρωσαν όμως στην άμυνα και μπλοκαρίστηκαν στην επίθεση, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή να κλείσουν την ψαλίδα διεκδικώντας και παίρνοντας εν τέλει τη νίκη.

Εκτός από τον Μέισον, τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής, εκείνος που "τράβηξε" επιθετικάαπό πλευράς Ολύμπιας ήταν ο νεαρός Τριχόπουλος που πρόσθεσε μια ακόμη θετικότατη εμφάνιση στο ενεργητικό του. Από τον Πανιώνιο, ο... αειθαλής Νίκος Οικονόμου και ο νεοαποκτηθείς Χάρβεϊ οδήγησαν την ομάδα του Μέμου Ιωάννου, χωρίς όμως να έχουν τις απαραίτητες βοήθειες από τον Έιβερι.




Ολύμπια: Καραβασάνης, Μέισον 16, Νικολαϊδης 8 (1), Παπαβασιλείου, Λάπας 6, Κακλαμάνος 21 (3), Τριχόπουλος 6, Γιόνζεν, Χαρισμίδης, Σεϊνφλεντ 12, Στιούαρτ 12 (1)

Πανιώνιος: Κέκελης 8, Πετρόπουλος 6, Βασιλόπουλος, Περπέρογλου, Εϊβερι 6 (2), Αγγελόπουλος 14 (2), Οικονόμου 17, Μαρμαρινός 3, Ταπούτος 8, Χάρβεϊ 17






Οι δηλώσεις των προπονητών
Βαγγέλης Αλεξανδρής: " Ήταν ένα δυνατό τεστ. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παιδιών. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα, κυρίως γιατί το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος και είδαμε τις αντιδράσεις των παικτών σε ειδικές συνθήκες του αγώνα. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα".

Μέμος Ιωάννου: " Ήταν άλλο ματς προετοιμασίας για μας. Δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα και τα συμπεράσματα θα μας χρησιμεύσουν εν όψει των επίσημων αγώνων. Διαπιστώσαμε πόσο δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι".


News 24/7

24MEDIA NETWORK