Αυτοί θ' αποφασίσουν πλέον για τον Καρμέλο

Πώς η πρόσληψη των Στιβ Μιλς και Σκοτ Πέρι είναι πιθανό να μεταβάλει τα δεδομένα στην υπόθεση ανταλλαγής του Καρμέλο Άντονι.

Αυτοί θ' αποφασίσουν πλέον για τον Καρμέλο

Τόσες εβδομάδες διαβάζουμε στ' αμερικάνικα δίκτυα για την επικείμενη αποχώρηση του Καρμέλο Άντονι από τους Νικς. Μέχρι και ο Νενέ Χιλάριο έντυσε τον Αμερικάνο σούπερ σταρ με τα κόκκινα των Ρόκετς, έστω κι αν άρον-άρον έσβησε την ανάρτησή του.

Όσο όμως δεν προχωράει η υπόθεση ανταλλαγής, τόσο οι ισορροπίες ανατρέπονται. Διότι πλέον το κουμάντο στους Νικς θα κάνει το δίδυμο των Μιλς-Πέρι. Ο πρώτος ανέλαβε πρόεδρος του οργανισμού και ο δεύτερος γενικός διευθυντής, με αποτέλεσμα να περνάει πλέον από τα χέρια τους κάθε ανοικτό ζήτημα.

Μεταξύ αυτών και ο φάκελος του "Μέλο". Τον οποίο ο Φιλ Τζάκσον είχε στην transfer list και έδινε όσο-όσο με στόχο να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του. Οι δυο τους ωστόσο δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν κοψοχρονιά. Και αν δεν πάρουν τ' ανταλλάγματα που θέλουν, είναι πολύ πιθανό να τον κρατήσουν στη Νέα Υόρκη, αφού και ο ίδιος δεν θέλει στα 33 του να πάει όπου κι όπου.

Και να παλέψουν όλοι μαζί για το ό,τι καλύτερο στη νέα σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK