Το πάθημα δεν έγινε μάθημα: Πάλι "κηδεία" για τον Ολυμπιακό στο Μπάμπεργκ

Αγνώριστος ο Ολυμπιακός, παραδόθηκε από νωρίς στις ορέξεις της εξαιρετικής Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκέρι και ηττήθηκε-όπως και πέρυσι-στη Γερμανία με 82-68.Μόνο ο Σπανούλης στάθηκε στο ύψος της περίστασης, πολύ μικρή βοήθεια από τους υπόλοιπους. Κοσέρ και Μέλι έκαναν πάρτι.

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα: Πάλι "κηδεία" για τον Ολυμπιακό στο Μπάμπεργκ

Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστούμε ότι σχεδόμ από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα η Μπάμπεργκ έπαιζε μια ταχύτητα πάνω σε σχέση με τον Ολυμπιακό σε άμυνα και επίθεση. Οι αντιδράσεις των πρωταθλητών, κυρίως στην άμυνα, έβγαζαν μία χαρακτηρτική αργοπορία και η Μπάμπεργκ με το καλημέρα πήγε στο +11 (11-0).

Για να σκοράρει ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να περάσουν 5 αγωνιστικά λεπτά. Αλλά και που το κατάφερε δεν άλλαξε κάτι, γιατί ο Σπανούλης δεν είχε την παραμικρή βοήθεια από τους υπόλοιπους, απόντος και του Πρίντεζη. Η διαφορά ανέβηκε ακόμα και στους 20 πόντους αφού ο Κοσέρ και ο Μέλι έβρισκα συνεχώς ανοιχτές διαβάσεις στην άμυνα των "ερυθρόλευκων".

Με μόλις 4 ασίστ και 2/12 τρίποντα στο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έψαχνε ένα μικρό θαύμα για να αναστηθεί σ' αυτό το παιχνίδι. Εκλεισε το χάντικαπ μέχρι και τους εννιά πόντους αλλά και πάλι χωρίς μεγάλη βοήθεια στο σκοράρισμα από το σαπόρτινγκ καστ. Η Μπάμπεργκ δεν είχε καμία όρεξη να επιτρέψει στη νίκη να της ξεφύγει από τα χέρια και πατώντας γκάζι μετά το 35' έφτασε, εν τέλει άνετα στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 48-30, 59-50, 82-68

Μπάμπεργκ: Κοσέρ 17, Μέλι 13 (9ρ, 4ασ), Ζήσης 9 (5ρ), Νίκολιτς, Στάιγκερ 3, Τάις 5, Λο,λ Στρέλνιεκς 9, Βερεμένκο, Μίλερ 20 (5/9τρ), Χέκμαν, Ραντόσεβιτς 6.

Ολυμπιακός: Γκριν 8, Μπιρτς 6, Γιανγκ 9, Παπαπέτρου 8, Σπανούλης 15 (4ασ), Αγραβάνης 2, Μιλουτίνοφ, Παπανικολάου 11 (8ρ), Μάντζαρης 5, Λοτζέσκι 4, Αθηναίου.

ΤΟ LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK