ΜΠΑΣΚΕΤ

Bαρίκας: Νίκη της ΑΕΚ με εκπληκτικό Μάγλο

Μπορεί η ΑΕΚ να μετράει μόλις 5 ημέρες προπονήσεων, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν την εμπόδισε να νικήσει το Σάββατο με 73-66 το Αιγάλεω και να πάρει την 3η θέση στο τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας».

default image
Μπορεί η ΑΕΚ να μετράει μόλις 5 ημέρες προπονήσεων, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν την εμπόδισε να νικήσει το Σάββατο με 73-66 το Αιγάλεω και να πάρει την 3η θέση στο τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας».

Aποκάλυψη του αγώνα ήταν ο Κώστας Μάγλος ο οποίος με την εμφάνισή του εξασφάλισε ένα συμβόλαιο με την Ενωση. Ο Ελληνας σέντερ πέτυχε 18 πόντους και κατέβασε 10 ριμπάουντ. Πολύ καλός ήταν και ο Πέρκοβιτς με 14 πόντους, ενώ ο Βετούλας οργάνωνε πολύ καλά το παιχνίδι της ΑΕΚ. H διαφορά έφτασε ακόμα και τους 10 πόντους (56-46 στο 31’).

Το Αιγάλεω έδειξε ότι είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Σίγουρα θα παλέψει όλα τα παιχνίδια αλλά είναι γεγονός ότι στερείται ποιοτικών λύσεων.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 28-32, 53-46, 73-66.

ΑΕΚ: Σ. Νικολαϊδης 8 (1), Π. Νικολαϊδης 8 (2), Ταπούτος 11, Μάγλος 18 (10ρ), Μαγγουνής, Κόμματος 8 (9ρ), Βετούλας 5 (1), Παπανικολάου 1, Πέρκοβιτς 14.

Αιγάλεω: Κυριακόπουλος 3 (1), Αντερσον 6 (1), Στιπάνοβιτς 9 (1), Μάικιτς 10, Παπαδημητρίου 6 (2), Κλαρκ 19 (2), Ρίκνερ 2, Σάροβιτς 2, Καλλινικίδης 9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ