ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: “Άλλη… Κάχα Λαμποράλ”

Στο αντίστοιχο παιχνίδι της πρώτης φάσης ο Ολυμπιακός είχε σκορπίσει την Κάχα Λαμποράλ νικώντας 89-72 στη Βιτόρια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όμως δεν παραπλανάται, περιμένοντας ν' αντιμετωπίσει μια άλλη ομάδα, με διαφορετική φιλοσοφία και ψυχολογία.

Μπαρτζώκας: “Άλλη… Κάχα Λαμποράλ”

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης σχολίασε για το παιχνίδι της Πέμπτης (21:45): ” Η Ευρωλίγκα αρχίζει πάλι από το μηδέν και θα είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από τη στιγμή που δεν κουβαλάς τίποτα από την πρώτη φάση. Η Κάχα Λαμποράλ είναι μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε στη φάση των ομίλων, αλλά έχουν αλλάξει προπονητή μαζί και την ψυχολογία τους.

Μπορείς να το διαπιστώσεις από το γεγονός ότι προκρίθηκαν στο Top 16, είναι πολύ καλοί στο ισπανικό πρωτάθλημα και έχουν πετύχει κάποιες εμφατικές νίκες που τους έφεραν στη δεύτερη θέση. Τα στατιστικά των παικτών και της ομάδας συνολικά είναι πολύ υψηλά τον τελευταίο μήνα και φανερά η αυτοπεποίθησή τους θα είναι διαφορετική σε σχέση με αυτήν που είχαν τον προηγούμενο μήνα. Την ίδια στιγμή, το ρόστερ τους ενισχύθηκε με τον Κουκ.

Αυτήν την ώρα έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τις άλλες ομάδες να προκριθούν στα πλέι οφ και όχι λιγότερες επειδή τερμάτισαν στην τέταρτη θέση στον πρώτο γύρο“.

Πρίντεζης: “Τα έχουμε διαγράψει…”

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Πρίντεζης, σημειώνοντας: ” Είναι αυτονόητο να πούμε ότι αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα δύο που κερδίσαμε απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ. Τα έχουμε διαγράψει από το μυαλό μας. Η Κάχα είναι τώρα μια διαφορετική ομάδα και σίγουρα θα είναι διαφορετική από τη στιγμή που προσέθεσε τον Ομάρ Κουκ“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK