Μπαρτζώκας: “Δεν βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση με κανένα παίκτη”
Στις απουσίες των Πρίντεζη και Περπέρογλου ενόψει Μάλαγα, αλλά και στην υπόθεση Μπόμπι Μπράουν αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
“Μας πειράζει πολύ, που έχουμε ακόμη απουσίες και δε θα ‘χουμε και πάλι μαζί μας το Γιώργο και το Στράτο. Στη Μάλαγα είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις. Το ‘χουμε συνηθίσει απ’ την αρχή της χρονιάς όλο αυτό με τους τραυματισμούς και προσπαθούμε να μη το σκεφτόμαστε”, τόνισε χαρακτηριστικά για να αναφερθεί στη συνέχεια στην περίπτωση του Μπόμπι Μπράουν.
” Οι ατζέντηδες, λόγω των πολλών τραυματισμών, που έχουμε τη φετινή σεζόν, στέλνουν πάντα προτάσεις με παίκτες, ο Ολυμπιακός δέχεται πολλές προτάσεις για παίκτες όλη τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δε βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με κανέναν παίκτη. Οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή αποτελεί αποπροσανατολισμό για την προσπάθεια, που κάνουμε αυτή τη στιγμή και είναι πολύ σημαντική“.