Μπαρτζώκας: “Unfair του Ματσόν”
Ενοχλημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της Ολύμπιας με τον Αρη ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Μπαρτζώκας λόγω μίας δήλωσης του συναδέλφου του Αντρέα Ματσόν.
Αναλυτικά
Γιώργος Μπαρτζώκας: « Συγχαρητήρια στον Άρη και στον προπονητή του γιατί κερδίσανε απόλυτα δίκαια. Εμείς είχαμε μία πολύ κακή βραδιά. Δεν έχω να πω κάτι για το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά και η Ολύμπια σεβόμαστε πάντα τους αντιπάλους μας αλλά χθες ο προπονητής του Άρη είχε δηλώσει για το παιχνίδι ότι “αν οι διαιτητές κρατήσουν το παιχνίδι και δεν γίνει κατς” εννοώντας ότι εμείς παίζουμε κατς. Εμείς μιλάμε μόνο για μπάσκετ. Άμα αυτό είναι ένας τρόπος να επηρεάσει τους διαιτητές καταλαβαίνω πως είναι το επικοινωνιακό παιχνίδι και αυτό ήταν unfair. Δεν παίζουμε κατς και αυτό θα μπορούσα να πω κι εγώ για κάποιους παίκτες του Άρη που παίζουν θέατρο. Σεβόμαστε τον Άρη αλλά αυτή η δήλωση με πείραξε. Προσβάλει την ομάδα μου».
Aντρέα Ματσόν: « Πρώτα από όλα η Ολύμπια είναι μία ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ και ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Για τρία δεκάλεπτα είχαμε κάποια προβλήματα και ήμασταν λίγο πιο χαλαροί. Κάναμε πολλά λάθη, εφτά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τα παρατήσαμε ποτέ στην άμυνα και για αυτό τον λόγο πήραμε το παιχνίδι στο τέλος. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για πολλές ομάδες να κερδίσουν εδώ μέσα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που προσπάθησαν πάρα πολύ και κάνανε ότι δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα».