ΜΠΑΣΚΕΤ

Bετούλας: “Να σωθούμε νωρίς”. “Ζευγώλης: “Θέλουμε νίκες”

Στην ανάγκη της νίκης και στη μεγάλη διαφορά στάθηκε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας.

Bετούλας: “Να σωθούμε νωρίς”. “Ζευγώλης: “Θέλουμε νίκες”

Αναλυτικά είπε :”Είχαμε δει το ματς με τον Πανιώνιο και στα 33 λεπτά ο Ηλυσιακός ήταν πολύ καλός. Επρεπε να κερδίσουμε σήμερα και ειδικά μέσα στο γήπεδο μας. Τα παιδιά προετοιμάστηκαν και ήταν έτοιμα και συγκεντρωμένα. Τα καταφέραμε και πήραμε τη διαφορά και μας βοήθησε ψυχολογικά ενώ μπήκαν κάποια σουτ.

Πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την Ελευσίνα. Να δούμε αν έχει κάτι σοβαρό ο Λάρι Τέρνερ καθώς θέλουμε να κερδίσουμε. Για να σωθούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα πρέπει να πάρουμε τη νίκη.

Το να επιλέξει κανείς καλούς Αμερικανούς είναι μέρος της δουλειάς: Πήραμε τον ψηλό που είναι πολύ θετικός, ενώ διώξαμε τον Γουόκερ που ήταν δικό μου λάθος. Το ξέραμε ότι ο κόσμος είναι ανυπόμονος και θα ήθελε να δει τέσσερις Αμερικανούς να βάζουν 20 πόντους”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ζευγώλης τόνισε: “Ο Απόλλωνας έπαιξε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Η διαφορά μας σήμερα ήταν πολύ μεγάλη παρ΄ ότι προσπαθήσαμε αλλά ο Απόλλωνας βρέθηκε σε μια πολύ καλή μέρα σήμερα.

Αυτή η εικόνα μας έκανε ένα βήμα πίσω σε σχέση με το βήμα που κάναμε στο ματς με τον Πανιώνιο. Συνεχίζουμε όμως γιατί πλέον δεν έχουμε σύμμαχο τον χρόνο. Με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί, ώστε να τον αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο μας και να πάρουμε κάτι.

Δεν νομίζω να κάνουμε κι άλλη προσθήκη. Εχουμε σημαντικά παιχνίδια με ομάδες που πρέπει να κερδίσουμε αφού παίξουμε πρώτα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Χρειαζόμαστε νίκες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK