Blatche: Είμαι τυχερός που ζω

Ο ρούκι των Washington Wizards, Andray Blatche εμφανίστηκε για πρώτη φορά ενώπιον συμπαικτών του και δημοσιογράφων στο MCI Center, μετά την επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγες μέρες μέσα στο αμάξι που επέβαινε. «Έμαθα πολλά από αυτή την επίθεση εις βάρος μου. Στην μικρή ηλικία που είμαι, δεν θα έπρεπε να ήμουν έξω τέτοια ώρα. Είμαι τυχερός που ζω και ευχαριστώ τον θεό γι’ αυτό» τόνισε ο ίδιος προς τους εκπροσώπους του τύπου.

Blatche: Είμαι τυχερός που ζω

Ο ρούκι των Washington Wizards, Andray Blatche εμφανίστηκε για πρώτη φορά ενώπιον συμπαικτών του και δημοσιογράφων στο MCI Center, μετά την επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγες μέρες μέσα στο αμάξι που επέβαινε.

«Έμαθα πολλά από αυτή την επίθεση εις βάρος μου. Στην μικρή ηλικία που είμαι, δεν θα έπρεπε να ήμουν έξω τέτοια ώρα. Είμαι τυχερός που ζω και ευχαριστώ τον θεό γι’ αυτό» τόνισε ο ίδιος προς τους εκπροσώπους του τύπου.

Ο Blatche περικυκλώθηκε από δεκάδες δημοσιογράφους το απόγευμα της Παρασκευής και απάντησε σε όλους τις ερωτήσεις σε διάστημα 10 λεπτών. Ωστόσο δεν είπε λεπτομέρειες για την επίθεση από τους κακοποιούς που του την είχαν στημένη, καθώς άφησε την αστυνομία να εξακριβώσει τα αίτια.

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που ζω. Το να σε έχουν πυροβολήσει στο στήθος και στο ώμο και να μπορείς να περπατάς μετά από λίγες μέρες, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο».

Αναφορικά με το συμβάν, ο ίδιος είπε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα πολλές σκέψεις. Νόμιζα ότι θα πεθάνω εκείνη την στιγμή. Ότι ήρθε το τέλος μου. Μετά κατάλαβα ότι είμαι καλά και ότι έχω γλιτώσει τον κίνδυνο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK