ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπράιαντ: “Ήταν μία χαμένη χρονιά στη ζωή μου”

Ο αποκλεισμός των Λέικερς τους Ντάλας Μάβερικς με το ντροπιαστικό 4-0 έχει αφήσει το στίγμα του πάνω στον Κόμπε Μπράιαντ. Ο άσος των Λος Άντζελες δεν δίστασε να κάνει λόγο για μία χαμένη χρονιά της ζωής του.

Μπράιαντ: “Ήταν μία χαμένη χρονιά στη ζωή μου”

O Κόμπε επέλεξε αρχικά να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος υποστήριξε πως ο κύκλος αυτής της ομάδας έκλεσε: «Νομίζω πως μπορούμε να το κάνουμε ξανά και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όσον αφορά αν έχει έρθει η παρακμή για τους Λέικερς αυτό είναι ανοησίες. Θυμάμαι ότι είχαν μία ωραία εποχή στη δεκαετία του ’80 αλλά δεν είχαν κερδίσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα στη σειρά και δεν διέλυσαν την ομάδα τους».

Παρά το ότι προσπάθησε να διατηρηθεί ψύχραιμος ο Μπράιαντ ξέσπασε λέγοντας ότι ο επόμενος στόχος του είναι να σκάσουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι ήρθε στο τέλος της η κυριαρχία του στα γήπεδα του ΝΒΑ. Ίσως βέβαια η αμφισβήτηση αυτή να οφείλεται και στο γεγονός ότι ο 32χρονος παίκτης δεν ήταν μέσα στους υποψήφιους για τον MVP της περιόδου.

Μία ημέρα πριν ο Άντριου Μπάινουμ έριξε την ευθύνη για την αποτυχία στην απουσία του Μπράιαντ από τις προπονήσεις της ομάδας, όταν αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο. Ο 32χρονος φόργουορντ σχολίασε επ’ αυτού: «Νομίζω πως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι τα παιδιά δεν μπορούσαν να πάρουν ρεπό γιατί δεν ήμουν εκεί. Είναι σαν λείπει ο μεγάλος αδελφός. Νομίζεις πως μπορείς να τριγυρνάς στο σπίτι και να κάνεις ότι θέλεις με τα παιχνίδια και όλα τα υπόλοιπα επειδή δεν ήμουν στο γήπεδο μαζί σου. Με ενοχλεί αυτό. Ήξεραν για την κατάσταση του γονάτου μου και δεν μπορούν να το έχουν ως δικαιολογία ότι δεν ήμουν εκεί και δεν μπορούσαν να δουλέψουν όσο σκληρά έπρεπε».

Tέλος, ο Κόμπε δήλωσε πως το καλοκαίρι που έρχεται θα κάνει εγχείριση στο γόνατο και προτιμά να ξεκουραστεί ώστε την επόμενη χρονιά να είναι απόλυτα έτοιμος και να μην υπάρχουν πλέον δικαιολογίες, όπως αυτή της απουσίας του από τις προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK