Μπράιαντ: “Θέλω να παίξω με Ελλάδα ή Ισπανία”
O Κόμπι Μπράιαντ δεν ήταν παρόν στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας, λόγω ενός τραυματισμού και ανυπομονεί να έρθουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου για να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στην εθνική των ΗΠΑ. Σε περιοδεία που κάνει στην Ασία ο άσος των Λέικερς ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να τεθεί αντιμέτωπος με τις ομάδες που συνέθεσαν το ζευγάρι του τελικού της 3ης Σεπτεμβρίου.
τραυματισμού και ανυπομονεί να έρθουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου για να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στην εθνική των ΗΠΑ. Σε περιοδεία που κάνει στην Ασία ο άσος των Λέικερς ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να τεθεί αντιμέτωπος με τις ομάδες που συνέθεσαν το ζευγάρι του τελικού της 3ης Σεπτεμβρίου.
“Είμαι ενθουσιασμένος που θα λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου, όπως είναι η Ισπανία και η Ελλάδα” δήλωσε ο Μπράιαντ, ο οποίος δεν μπόρεσε να ενισχύσει τις προσπάθειες του συγκροτήματος του Μάικ Σιζέφσκι, με τον οποίο τόνισε πως δεν έχει δουλέψει ποτέ στο παρελθόν: “Δεν έχω παίξει ποτέ για τον κόουτς Σιζέφσκι, αλλά ελπίζω ότι θα τα καταφέρω στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ξεκάθαρο ότι από μόνος μου δεν μπορώ να οδηγήσω την ομάδα στην κορυφή του κόσμου, αλλά χρειάζομαι και την υποστήριξη των συμπαικτών μου και του προπονητή. Θα πρέπει και να νικάμε σαν ομάδα, αλλά και να χάνουμε σαν ομάδα”.
Όσον αφορά τη νέα πρόκληση για την εθνική των ΗΠΑ, η οποία είναι οι Ολυμπιακοί του Πεκίνου, ο Μπράιαντ δήλωσε: “Η αλήθεια είναι ότι τα πήγαμε καλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Οι συμπαίκτες μου είναι χωρίς αμφιβολία οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο και αυτή η ομάδα ήταν ένας σπουδαίος συνδυασμός νιάτων και ταλέντου. Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο χρόνια, ώστε να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα και να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες”.