Μπράμος: “Διόρθωσα τη μηχανική του σουτ μου”
Ο Μάικ Μπράμος, κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καντού, υποστήριξε ότι δεν σκεφτόταν τα σουτ που έκανε ενώ αποκάλυψε πως έχει διορθώσει κάποια πράγματα στην τεχνική του.
Οι δηλώσεις του Μάικ Μπράμος
“Βρήκα τα σουτ, αλλά με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Βρήκα ανοιχτά σουτ, τα έκανα με αυτοπεποίθηση και με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου πάρα πολύ. Δεν είχα καλά ποσοστά στα προηγούμενα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι η νίκη. Τίποτα άλλο. Είχαμε ανάγκη μια τέτοια μεγάλη νίκη. Το καταφέραμε και είναι σημαντικό για να συνεχίσουμε.
Σήμερα δεν σκεφτόμουν. Έπαιρνα την μπάλα και σούταρα. Διόρθωσα κάποια πράγματα στη μηχανική του σουτ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για το θετικό αποτέλεσμα, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα και απουσίες, αλλά παρόλα αυτά φτάσαμε στη νίκη και πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.
Όπως ήταν και σημαντικό ότι νικήσαμε στην Ιταλία, σε μία έδρα στην οποία η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχασε με 24 πόντους.
Όπως για μένα σημαντικό ήταν το γεγονός ότι παρά το ότι βρεθήκαμε 6 πόντους πίσω προς τη λήξη δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε και νικήσαμε. Μακάρι να έχω ανάλογη συνέχεια και να μπορώ να βοηθήσω, αν και αυτό που μετράει περισσότερο είναι να συνεχίσουμε με νίκες”.