Χάκετ: "Κάποτε, έβλεπα τα Final-4 στην τηλεόραση..."

Ο Ντάνιελ Χάκετ νιώθει... θηρίο στο κλουβί καθώς δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Final-4 λόγω τραυματισμού όμως δεν κρύβει την προσμονή του ενόψει του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Περίεργα παιχνίδια που κάνει η μοίρα στον αθλητισμό. Ο Ντάνιελ Χάκετ άφησε την Ολίμπια Μιλάνο για χάρη του Ολυμπιακού με την ελπίδα να διεδικήσει κάποια στιγμή το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague όμως φέτος που η ομάδα του Πειραιά τα κατάφερε και έφτασε στο μεγάλο ραντεβού ο ίδιος δεν μπορεί να βοηθήσει ενεργά στο πρώτο Final-4 που παίρνει μέρος!

Όπως αποκάλυψε σε Ιταλούς δημοσιογράφους που μίλησαν μαζί του το απόγευμα της Πέμπτης (18/5) κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού στο παρκέ του "Σινάμ Ερντέμ", χρειάζεται να περάσουν περίπου 20 ημέρες για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με τον ίδιο να δηλώνει πάντως ενθουσιασμένος για την παρουσία της ομάδας του στην Κωνσταντινούπολη μιλώντας στην "Gazzetta dello Sport".

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Πρώτα έβλεπα το Final-4 από την τηλεόραση, τώρα έχω pass (ελεύθερη είσοδο)... Εύχομαι μία ημέρα να πραγματοποιηθεί το όνειρό μου και να παίξω.

Υπάρχει μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, είναι όλα νέα για μένα επειδή είναι η πρώτη φορά, ενώ στην ομάδα υπάρχει κόσμος που έχει πάρει μέρος σε 8, 10 Final-4, μέλη της ομάδας και φυσιοθεραπευτές.

Είναι όμως όμορφο που βρίσκομαι εδώ και θα δούμε πώς θα πάει", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός διεθνής γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος για τον ημιτελικό με τους πρωταθλητές Ευρώπης, δήλωσε:

"Όταν παίζεις με την κάτοχο του τροπαίου, ομάδα που τα έχει πάει επίσης πολύ καλά και στην κανονική περίοδο, δεν είσαι το φαβορί.

Φτάνουμε εδώ χωρίς την πίεση ότι πρέπει να αποδείξουμε πράγματα παρόλα αυτά είναι προφανές πως το ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τον Πειραιά και ελπίζουμε να είναι έτσι και φέτος..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK