Χαμός με τον Γιασικεβίτσιους στο ΣΕΦ

Ένας κακός χαμός επικράτησε στο ΣΕΦ με το που πάτησε ο Γιασικεβίτσιους το πόδι του στο παρκέ, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να "ρίχνουν" πυρά κατά του Λιθουανού, χρησιμοποιώντας "σκληρή" γλώσσα (VIDEO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού του τα έχουν... μαζεμένα. Και αυτό φάνηκε από την είσοδό του στο ΣΕΦ. Πριν την έναρξη του δεύτερου παιχνιδιού των πλέι οφ της Euroleague, ανάμεσα στην ομάδα του Πειραιά και τη Ζαλγκίρις, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πάτησε παρκέ και επικράτησε ένας κακός χαμός στις κερκίδες με τον Λιθουανό να τα ακούει για τα καλά.

Οι δηλώσεις του κόουτς των φιλοξενούμενων για το πρώτο παιχνίδι, όπου "πέταξε" καρφιά σχετικά με τη διαιτησία, παρά τη νίκη του συλλόγου κόντρα στους "κόκκινους", αλλά και η ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα σε αυτόν και τον Βασίλη Σπανούλη στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ματς, στάθηκαν αφορμή για τους υποστηρικτές της ελληνικής ομάδας να "επιτεθούν" φραστικά στον άλλοτε μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK