Χαραλαμπίδης: "Ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης προς το πρόσωπό μου"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης δεν ξεχνά τους ανθρώπους που του στέκονται την δύσκολη περίοδο της αποθεραπείας του, αλλά και την κίνηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του.

Χαραλαμπίδης: "Ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης προς το πρόσωπό μου"
INTIME

Μία εβδομάδα μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μέσω του paokbc.gr έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους και τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι τους στάθηκαν αυτή την περίοδο:

"Οι μέρες που πέρασαν και οι μήνες που έρχονται, ήταν και θα είναι από τους δυσκολότερους στη μπασκετική μου καριέρα. Σε αυτή την περιπέτειά μου όμως, είμαι πολύ τυχερός που έχω ανθρώπους που μου στάθηκαν και θα μου σταθούν, αλλά ακόμη και αγνώστους που ένιωσαν την ανάγκη να μου στείλουν ένα μήνυμα συμπαράστασης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έδωσαν μία σκέψη στήριξης, δύναμη για να το ξεπεράσω και κίνητρο για να επανέλθω το ταχύτερο δυνατό.

Τέλος θα ήθελα να πω κάτι για την ομάδα της οποίας έχω την τιμή και την περηφάνια να είμαι αρχηγός, αλλά και για τους ανθρώπους που την απαρτίζουν: Η κίνηση της διοίκησης, αλλά και προσωπικά του Μπάνε να ανανεώσουν το συμβόλαιό μου, αποτελεί ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης προς το πρόσωπό μου κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να αναφέρω. Δεν θα επαναπροσδιορίσω την σχέση μου με τον ΠΑΟΚ με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία της ομάδας, γιατί οι βάσεις της συνεργασίας μας έχουν θεμελιωθεί καιρό πριν το άτυχο συμβάν".

Όπως ενημέρωσε, άλλωστε, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο Κώστας Χαραλαμπίδης παρά το γεγονός ότι δεν έχει την δυνατότητα να επισκεφθεί το γήπεδο, μπορεί και παρακολουθεί σχεδόν σε καθημερινή βάση μέρος των προπονήσεων της ομάδας (και σε πραγματικό χρόνο, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία) και εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, την επόμενη Τετάρτη είναι πιθανό να παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΟΚ – Βέντσπιλς για την 9η αγωνιστική του Eurocup στο "Παλατάκι". Ο έμπειρος άσος θα παραμείνει στο σπίτι του μέχρι και την επόμενη Τετάρτη, όταν και θα επισκεφθεί το Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο της Θεσσαλονίκης για να του αφαιρεθούν τα ράμματα που έχει στο εγχειρισμένο του πόδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK