Χάρης Μαρκόπουλος, ένα... μεγάλο κεφάλαιο

Ο... δουλευταράς Χάρης Μαρκόπουλος, η πίστη ανθρώπων του ΠΑΟΚ πως κάποια στιγμή θα αναλάβει τον "Δικέφαλο" ως πρώτος κόουτς και η μεγάλη συμβολή που είχε για να αποκτηθεί ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Χάρης Μαρκόπουλος, ένα... μεγάλο κεφάλαιο

Στο κλαμπ των παντρεμένων θα μπει σήμερα (21/6) ο Χάρης Μαρκόπουλος καθώς θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Δήμητρα. Στον γάμο φυσικά θα είναι πολλά μέλη του ΠΑΟΚ για να δουν από κοντά αυτή την σημαντική προσωπική στιγμή του βοηθού προπονητή του "Δικεφάλου".

Με αφορμή τον γάμο του νεαρού κόουτς (32 ετών), ας σταθούμε σε κάποια πράγματα που τον αφορούν καθώς είναι αλήθεια πως αρκετοί άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πολύ στο ταλέντο που έχει στην προπονητική. Μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το πόσο εργατικός είναι αλλά και για το ότι έχει πολλές γνώσεις για το μπάσκετ.

Πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ σε βάθος χρόνου...

Στελέχη του ΠΑΟΚ μάλιστα εκφράζουν την άποψη πως κάποια στιγμή θα αναλάβει πρώτος κόουτς του "Δικεφάλου"... Θεωρούν πως είναι πολύ εξελίξιμος ενώ προπονητές που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, έχουν τονίσει σε δημόσιες τοποθετήσεις τους ότι μπορεί να γίνει καλύτερος του πατέρα του, Σούλη. Ο Χάρης ως παίκτης ήταν μεγάλο ταλέντο, ένα πρόβλημα υγείας όμως ήταν η αιτία που σταμάτησε το μπάσκετ. Αυτό, πάντως, δεν τον πήρε από... κάτω.

Ο... εργατικός Χάρης και η συμβολή για να έρθει ο Κούπερ

Απεναντίας δείχνει τρομερή όρεξη για δουλειά όσον αφορά την προπονητική και "ξοδεύει" πολλές ώρες για το μπάσκετ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως έχει πολλές γνώσεις για το κολεγιακό μπάσκετ. Γνώριζε πολύ καλά τον Ντι Τζέι Κούπερ πριν ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος είχε δει τον Αμερικανό στο Portsmouth Invitational Tournament αλλά ο Χάρης ήξερε καλά τι... εστί Κούπερ πριν το συγκεκριμένο τουρνουά και στον ΠΑΟΚ είναι αυτός που παρακολουθεί περισσότερο από κάθε άλλον το κολεγιακό μπάσκετ.

Επαιξε έτσι τον μεγαλύτερο ρόλο για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο Αμερκανός, όπως παραδέχονται στελέχη του "Δικεφάλου". Ο Σούλης είναι γεγονός ότι εμπιστεύεται πολύ τον Χάρη, ο οποίος στις προπονήσεις συχνά αναλαμβάνει δράση στο να βελτιωθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK