Χάρβεϊ: "Χρειάζομαι χρόνο"

Χάρβεϊ: "Χρειάζομαι χρόνο"
Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου περιμένουν πολλά από τον Ντονέλ Χάρβεϊ. Ο 25χρονος Αμερικανός ήρθε στην Ελλάδα, αλλά ακόμη δείχνει ότι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Μιλώντας στο contra.gr ανέφερε χαρακτηριστικά...

"Βρίσκομαι σε μία νέα χώρα και σε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα. Ακόμη, νιώθω κάπως χαμένος, καθώς βρίσκομαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου στην Ελλάδα. Χρειάζομαι χρόνο για να προσφέρω".

Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ που ανοίγει τις "πύλες" του αυτή την εβδομάδα: "Πρόκειται για ένα πραγματικά μαγικό πρωτάθλημα. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσει για να απολαύσουμε θέαμα. Το σίγουρο είναι ότι θα μου λείψει".

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Δευτέρας ο Πανιώνιος άνοιξε για πρώτη φορά τις "πύλες" του νέου κλειστού του Ελληνικού, το οποίο θα αποτελέσει την νέα του έδρα. Η προπόνηση ήταν ανοιχτή για τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι μπορούσαν να βρεθούν στον χώρο, να τσεκάρουν τις θέσεις τους σε περίπτωση που είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Το ιδιότυπο ήταν μάλιστα ότι μπορούσαν να βρεθούν ακόμη και στα αποδυτήρια, συναντώντας και τους παίκτες της ομάδας.

Για το νέο "σπίτι" της ομάδας της πλατείας μίλησε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας, Ηλίας Λιανός:"Στόχος είναι αυτή η αλλαγή να φέρει διάρκεια σε μία καλή ομάδα και μία καλύτερη μέρα. Εχοντας ως έδρα το ελληνικό, αυξάνεται η ποιότητα μας σαν ομάδα, και ελπίζω να φέρουμε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο και τις οικογένειες. Ασχέτως αν φύγαμε από τη Νέα Σμύρνη, ο κόσμος θα πρέπει να μας αγκαλιάσει" .

Όσον αφορά τον τεχνικό της ομάδας, Μέμο Ιωάννου τόνισε: "Είναι μία μεγάλη προσπάθεια, βελτιώνει τις συνθήκες και πρέπει να στηριχθεί από τη διοίκηση και τον κόσμο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Πιστεύω πως ο Χάρβεϊ μπορεί να βοηθήσει. Τώρα βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής, αφού μπήκε από πολύ μικρός στο ΝΒΑ. Απλά χρειάζεται χρόνο".

Από τους παίκτες μίλησε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος δήλωσε: "Είναι διαφορετικό το συναίσθημα γιατί είναι ένα τεράστιο γήπεδο. Ελπίζω να είναι έτοιμο το Σάββατο και να το αγαπήσει ο κόσμος, ώστε να ευχαριστηθεί το μπάσκετ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK