Χοντρό πέσιμο του Κέβιν Ντουράντ σε αναλυτή του ESPN

Ο Στίβεν Έι Σμιθ συνεχίζει να σχολιάζει την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Γουόριορς και ο σούπερσταρ των Νετς περνάει πλέον στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντάς τον hater.

Χοντρό πέσιμο του Κέβιν Ντουράντ σε αναλυτή του ESPN
Ⓒ 2021 FRANK FRANKLIN II/ ASSOCIATED PRESS

Οι Νετς δεν διανύουν την καλύτερη περίοδό τους. Βρίσκονται στην 6η θέση της Ανατολής, οι Ράπτορς, οι Σέλτικς και οι Χόρνετς τους πιέζουν ασφυκτικά για να τους πετάξουν έξω από την εξάδα που οδηγεί απευθείας στα playoffs, ο Καϊρί Ίρβινγκ παίζει μόνο στα εκτός έδρας ματς, ο Τζέιμς Χάρντεν μάλλον θέλει να αποχωρήσει με προορισμό τους Σίξερς κι ο Κέβιν Ντουράντ αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο γόνατο, ενώ την ίδια στιγμή ακούει τον Στίβεν Έι Σμιθ να αναφέρεται συνεχώς στην απόφασή του να αποχωρήσει από τους σούπερ επιτυχημένους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Και φυσικά δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.

"Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που θα πω, γιατί η μητέρα του Ντουράντ παρακολουθεί, οπότε πρέπει να είμαι πολύ ξεκάθαρος σε αυτά που λέω. Είπα πρόσφατα ότι αν ο KD χάσει και φέτος, τότε θα τον αναγνωρίζουν σαν τον τύπο που έφυγε από τον Στεφ Κάρι για να κερδίσει με τον Καϊρί Ίρβινγκ. Θα τον αναγνωρίζουν με αυτόν τον τρόπο και όχι ως τον τύπο που κέρδισε δύο πρωταθλήματα και δύο βραβεία MVP τελικών. Όλοι ξέρουμε πόσο σπουδαίος είναι ο KD, είναι ο κορυφαίος στον κόσμο όταν είναι υγιής. Τόσο σεβασμό τρέφω για εκείνον. Θα υπάρξει όμως κόσμος που θα τα πει αυτά. Θα κοιτάζουν την απόφασή του να παίξει με τον Καϊρί Ίρβινγκ, ενώ έφυγε από τον Στεφ Κάρι. Αξίζει περισσότερα και του το είπα, ξέρει ότι θα λέγονται άδικα πράγματα για εκείνον" ήταν τα λόγια του Στίβεν Έι Σμιθ στην εκπομπή NBA Countdown.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ντουράντ απάντησε με ένα tweet που έριξε ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά: "Στίβεν, από τη μέρα που αποφάσισες να χρησιμοποιήσεις το ESPN για να προωθήσεις την προσωπική σου ατζέντα, είμαι σίγουρος ότι τα τσιράκια σου θα σε υποστηρίξουν. Αν όμως πιστεύεις ότι η καριέρα μου θα χαρακτηριστεί με αυτόν τον τρόπο, τότε είσαι απλώς ένας hater".

News 24/7

24MEDIA NETWORK