Χορηγία και μετά παίκτης

Ο Μάνος Μαλέλης περιμένει να ολοκληρωθεί το ντιλ για το θέμα της χορηγίας που θέλει να φέρει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου ν' ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση παίκτη στη θέση "3".

Χορηγία και μετά παίκτης

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά εξέφρασε τις απόψεις του αυτές στο δείπνο της Κυριακής και διαπίστωσε πως υπάρχει διάθεση από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου". Αυτό που περιμένει πλέον είναι να τελεσφορήσει το θέμα της χορηγίας. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες 20 μέρες.

Υπάρχει η αίσθηση η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αν όλα κυλήσουν καλά, τα χρήματα της νέας χορηγίας και δίχως να επιβαρυνθεί οικονομικά η ΚΑΕ, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να έρθει ένας σμολ φόργουορντ. Κουβέντα έγινε και για τον σέντερ, αλλά ειπώθηκε πως στη παρούσα φάση δεν κρίνεται αναγκαίο.

Στο μεταξύ ο Δημήτρης Κοντομηνάς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για την κοπή της πίτας της ΚΑΕ που θα γίνει την Παρασκευή ή το Σάββατο αφού θα γίνει και η παρουσίαση της συνεργασίας του με την ΚΑΕ.

Τέλος, την Τρίτη θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Γαλλία και θα φτάσει στις 23.00 στο Λιμόζ, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK