Χωρίς Χόμαν στην προπόνηση

Χωρίς τον Τζάρεντ Χόμαν ξεκίνησε η προετοιμασία του Αμαρουσίου για τον κυριακάτικο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς Χόμαν στην προπόνηση
Χωρίς τον Τζάρεντ Χόμαν ξεκίνησε η προετοιμασία του Αμαρουσίου για τον κυριακάτικο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο Αμερικανός σέντερ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής, την πρώτη μετά το ρεπό, αφού ταλαιπωρούταν από στομαχικές διαταραχές. Αναμένεται πάντως να δώσει παρόν στο πρόγραμμα του Σαββάτου, οπότε θα γίνει η τελική πρόβα από τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Στο μεταξύ, αρνητική ήταν η απάντηση του Αμαρουσίου στο αίτημα του ΠΑΟΚ να μετατεθεί ο αγώνας της Κυριακής για τις 21:00 το βράδυ (από τις 19:00). Οι ασπρόμαυροι θέλοντας ο αγώνας να μην συμπέσει με το ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη προσπάθησαν να μεταπείσουν τους κιτρινόμαυρους υποσχόμενοι πως θα αναλάβουν πλήρως τα έξοδα της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, προτιμήθηκε από την αθηναϊκή ομάδα να μην διαταραχθεί το πρόγραμμα που έχει προκαθοριστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK