Χωρίς... Σαμπόνις η προπόνηση της Ελλάδας και... Κουζίνσκας της Λιθουανίας

Τέλειωσε η μία, άρχισε η άλλη. Τη Λιθουανία διαδέχθηκε στο βοηθητικό του "Σινάν Ερντέμ" η Εθνική ομάδα, πραγματοποιώντας την τελευταία, βασική, προπόνησή της πριν από το μεγάλο σαββατιάτικο παιχνίδι. Το δέος του Σαμπόνις, η απουσία του Κουζμίνσκας και ο... δικός μας Βαλαντσιούνας. Δείτε VIDEOS.

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FRANCE (EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FRANCE (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Νίκος Γιαννόπουλος

Ο Άρβιντας Σαμπόνις είναι τόσο... κολλημένος με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας που δεν λείπει ούτε από τις προπονήσεις της.

Ο θρυλικός σέντερ με τις πλαστικές κινήσεις, αυτό το "θαύμα της φύσης", και νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας έχει σαν παιδιά του τους διεθνείς και είναι παντού μαζί τους. Μόνο και μόνο η ξεχωριστή παρουσία του στο παρκέ δίνει δύναμη σ' όλους τους υπόλοιπους. Πόσο μάλλον όταν σηκώνεται από τη θέση του για να κάνει "ζντο" στο κέντρο του γηπέδου.

Πάντως με το που ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Λιέτουβα... εξαφανίστηκε. Ίσως γιατί δεν ήθελε να τον περικυκλώσουν Έλληνες δημοσιογράφοι. Ο Κουζμίνσκας το έκανε νωρίτερα, αφού οι ενοχλήσεις που έχει στη μέση καθιστούν τη συμμετοχή τους αμφίβολη. Μόνο ο Γιόνας Βαλαντσιούνας έμεινε για δηλώσεις, υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι. Διότι διαθέτει τα πάντα - άδικο έχει;

Ακόμη και τον δικό της... πύργο. Τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος θα έχει πολλή δουλειά το Σαββατόβραδο προκειμένου να φυλάξει τον θηριώδη σέντερ των Ράπτορς, σε μια μονομαχία από τα... προσεχώς στο ΝΒΑ, αφού πέρυσι δεν έτυχε να βρεθούν αντιμέτωποι.

Ίσως, δύσκολα βέβαια, σε αυτό το ματς χρειαστεί και ο Γιώργος Μπόγρης. Την άμυνα στον Παπανικολάου πάντως την έβγαλε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK