Χωρίς Σλότερ, αλλά με πίστη για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός

Ο Έι Τζέι Σλότερ δεν θα αγωνιστεί στο τέταρτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις. "Ζωντανοί" στο παιχνίδι της πρόκρισης θέλουν να μείνουν οι "πράσινοι" που παίζουν το "τελευταίο" τους χαρτί το βράδυ της Τετάρτης (22/4) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Χωρίς Σλότερ, αλλά με πίστη για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Έι Τζέι Σλότερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που έχει υποστεί και εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ δοκίμασε να προπονηθεί χωρίς επιτυχία και αποκλείστηκε από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς από τη 12άδα του Παναθηναϊκού.

Η απώλεια του κρίνεται σημαντική, αφού ναι μεν δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, ωστόσο, θα μπορούσε να προσφέρει μερικούς πόντους στην επιθετική συγκομιδή της ομάδας και να δώσει ανάσες στον Παππά. Ο τελευταίος είναι on fire και το έδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων, πετυχαίνοντας 25 πόντους. Το ενδεχόμενο ο Νίκος Παππάς να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ δίνει απόδοση 7.00 στον Stoiximan.gr!

Το παιχνίδι με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη (21/4, 21:45) είναι ακόμη πιο δύσκολο από το προηγούμενο στο ΟΑΚΑ και άπαντες στον Παναθηναϊκό το γνωρίζουν. Οι "πράσινοι" είναι το αουτσάιντερ του αγώνα, με την απόδοσή της νίκης τους στο Stoiximan.gr να φτάνει το 3.90!

Ο τεχνικός της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς σχολίασε όσα πρέπει να γίνουν για να γίνει το 2-2 στην προημιτελική σειρά:

" Δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι θα κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι από τα σουτ. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να κάνουμε τρία πράγματα. Να παίξουμε καλή άμυνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέψουμε στην ΤΣΣΚΑ να βάλει εύκολα καλάθια. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε ισορροπία ανάμεσα στο inside game και το περιφερειακό σουτ", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, πριν απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με όσα έγιναν στην περσινή σειρά και αν αυτά μπορούν να επαναληφθούν: " Ποτέ δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν. Δεν κοιτάζω πίσω. Πρέπει να έχουμε ισορροπία, να είμαστε καλά στην άμυνα και να μαχόμαστε για σαράντα λεπτά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK