Χώρισαν Τζάκσον - Μπας λόγω... Νικς-Λέικερς

Στα 71 του ο Φιλ Τζάκσον είναι ξανά εργένης! Νικς και Λέικερς μπήκαν στη μέση, με αποτέλεσμα να χωρίσει με την επί 17ετία σύντροφό του Τζένι Μπας.

Χώρισαν Τζάκσον - Μπας λόγω... Νικς-Λέικερς

Μετά από 17 χρόνια κοινού βίου ο Φιλ Τζάκσον και η Τζένι Μπας πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Ο 71χρονος πρόεδρος των Νικς γνώρισε την 55χρονη κόρη του Τζέρι Μπας (και πλέον πρόεδρο των Λέικερς) όταν το 1999 μετακόμισε στο Λος Άντζελες για ν' αναλάβει τα ηνία των "λιμνάνθρωπων". Η επαγγελματική σχέση τους έγινε ερωτική και έκτοτε ήταν ζευγάρι. Μάλιστα την Πρωτοχρονιά του 2013 επισημοποίησαν τη σχέση τους με... δαχτυλίδια - μετά από αυτά που πανηγύρισαν με τους Λέικερς.

Αφότου όμως ο Φιλ Τζάκσον έφυγε από το LA για τη Νέα Υόρκη αναλαμβάνοντας ως επικεφαλής της διοίκησης το πρότζεκτ των Νικς, άρχισαν τα προβλήματα.

Η απόσταση στέρησε από το ζευγάρι την κοινή ζωή που είχαν μέχρι τότε και σταδιακά απομακρύνθηκαν. " Με αμοιβαία αγάπη και σεβασμό αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Με τη φύση των επαγγελματικών υποχρεώσεών μας και την απόσταση η σχέση δεν ήταν εύκολο να διατηρηθεί. Μοιραστήκαμε πολλές υπέροχες στιγμές στη διάρκεια των ετών και θα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στο μέλλον", ανέφερε στο twitter ο Zen Master.

" Η αγάπη της ζωή μου είναι οι Λέικερς. Αγαπώ τον Φιλ και θα τον αγαπώ πάντα. Δεν είναι δίκαιο για εκείνον να μην έχει την αμέριστη προσοχή μου", ανέφερε η Τζένι Μπας κάνοντας retweet την ανακοίνωση του πρώην συντρόφου της.

Για όσους προτιμούν να βλέπουν πίσω από τις λέξεις, θεωρούν πως τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού πολλαπλασιάστηκαν όταν οι Λέικερς προτίμησαν τον Μάικ Ντ' Αντόνι από τον Φιλ Τζάκσον για τη θέση του προπονητή!

Το δεδομένο είναι πως ο πολυνίκης προπονητής μετά από δύο μεγάλους χωρισμούς έχει και έναν τρίτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK