Χτύπησε ο Κυρίτσης

Μία ημέρα πριν από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση (12/11, 17:00) του Αμαρουσίου με τον Απόλλωνα Πατρών, ο Παναγιώτης Γιαννάκης βλέπει τα πλάνα που έχει σχεδιάσει να... περιπλέκονται.

Χτύπησε ο Κυρίτσης
Μία ημέρα πριν από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση (12/11, 17:00) του Αμαρουσίου με τον Απόλλωνα Πατρών, ο Παναγιώτης Γιαννάκης βλέπει τα πλάναπου έχει σχεδιάσεινα... περιπλέκονται. Και αυτό γιατί στην προπόνηση της Παρασκευής ο Αλέξης Κυρίτσης γύρισε το πόδι του υποφέροντας από διάστρεμμα. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός μπορεί να μην θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρός, ωστόσο το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την αναμέτρηση (μόλις 24 ώρες)δεν είναι ικανός ώστε ο νεαρός γκαρντ να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος.

Το αν πάντως θα είναι στην αποστολή των "κιτρινόμαυρων" είναι κάτι που θα αποφασιστεί λίγο πριν από το τζάμπολ, οπότε και θα προσπαθήσει να γυμναστεί κανονικά. Εφόσον πονάει δεν πρόκειται ο "Δράκος" να ρισκάρει τη συμμετοχή του, αφήνοντας τον να ξεκουραστεί εν όψει των προσεχών υποχρεώσεων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK