Τα έκανε.. κόλαση ο Παππάς με το μεγάλο σουτ και την αντίδραση!

Με τρίποντο του Νίκου Παππά 1,5 δευτερόλεπτο πριν από το τέλος, ο Παναθηναϊκός λύγισε με 70-68 την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Επική εμφάνιση και οργισμένη αντίδραση του σκόρερ της νίκης μετά το μεγάλο σουτ! Γκραν-γκινιόλ το ματς στο ΟΑΚΑ.

Τα έκανε.. κόλαση ο Παππάς με το μεγάλο σουτ και την αντίδραση!
EUROKINISSI SPORTS

Σε 39 λεπτά αγώνα ο Παναθηναϊκός αγκομαχούσε κόντρα σε μία ομάδα που είχε εκπληκτική χημεία και δέσιμο. Οι πράσινοι έβγαλαν τεράστια αποθέματα ενέργειας πάνω στο παρκέ, ιδιαίτερα μετά το αναιμικό πρώτο ημίχρονο αλλά και πάλι κάτι του έλειπε.

Τέλος πάντων, αυτό που του έλειπε το κάλυψε με την τρέλα και την μπασκετική του κλάση ο Νίκος Παππάς. Ανευ υπερβολής, ο διεθνής γκαρντ αφού κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό σ' όλα τα δύσκολα παιχνίδια, χάρισε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τη μεγάλη νίκη.

Η τελευταία φάση είναι δική του, απολύτως προσωπική. Είδε το χρόνο που τελείωνε, στάθηκε, σούταρε μπροστά στα χέρια αντιπάλου και έστειλε το ΟΑΚΑ στα ουράνια. Και το έκανε γιατί είναι ένας μεγάλος σκόρερ. Τώρα για τις αντιδράσεις μετά...τι να πει και τι να γράψει κανείς. Ηταν πάντως ένα ξέσπασμα από τα εσώψυχά του!

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 36-44, 53-55, 70-68

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 2, Ρίβερς 5, Παππάς 6, Ντένμον 3 (1), Γκιστ 4, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους 3, Γκάμπριελ 3 (1), Όγκαστ, Λοτζέσκι 3 (1), Καλάθης 7.

Φενέρμπαχτσε: Τόμπσον 4, Μέλι 9 (3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο), Μαχμούτογλου, Ουάναμεϊκερ 14 (2/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/4 βολές), Σλούκας 2, Νάναλι, Γκούντουριτς 2, Βέσελι 7, Ντουβερίογλου, Ντατόμε 6 (2).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK