ΜΠΑΣΚΕΤ

Δ. Γιαννακόπουλος: “Έρχονται και άλλες επιτυχίες”

Περιχαρής για την κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μετά τη λήξη του τελικού έκανε λόγο για νίκη ψυχολογίας, ενώ υποστήριξε ότι θα έρθουν και άλλες επιτυχίες.

Δ. Γιαννακόπουλος: “Έρχονται και άλλες επιτυχίες”

“Σίγουρα είναι ένας τίτλος που μας κάνει όλους χαρούμενους. Βασικά μια νίκη ψυχολογίας για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται με Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ μπροστά μας. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέρθουμε και στη συνέχεια και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες”, είπε αρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Ολυμπιακού: “Οπουδήποτε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, πάντα επισκιάζεται ένας αγώνας. Οπως είπα και πιο πριν, πρέπει αυτό το σωματείο κάποια στιγμή να τιμωρηθεί. Φιλόπουλος, Ριζούπολη, Τροκαντερό, Συγγρού μία, Συγγρού δύο, τώρα εδώ… Κάποια στιγμή δεν θα βρεθεί κάποιος που να έχει το σθένος να τους τιμωρήσει;

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε κάθε άθλημα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εναντίον 8 στη μπάλα εναντίον 14, στο βόλεϊ εναντίον 8, στο μπάσκετ εναντίον 8. Που θα πάει αυτή η κατάσταση. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK