Δ.Γιαννακόπουλος: "Έχει το ακαταλόγιστο η... Ολυμπιακάρα;"

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του δεύτερου τελικού δεν αφορούσε το αγωνιστικό σκέλος και τη νίκη του Παναθηναϊκού. Σε λίγες μόνο λέξεις ο διοικητικός ηγέτης του "τριφυλλιού" θέλησε να καυτηριάσει τα όσα έλαβαν χώρα μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού - Αστυνομίας, ζητώντας την παρέμβαση των αρμόδιων οργάνων.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ίδιος δεν ήταν στο ΣΕΦ για να πανηγυρίσει με τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ του Παναθηναϊκού το 71-66 και το 1-1 στη σειρά των τελικών. Πληροφορήθηκε ωστόσο τι συνέβη και γιατί καθυστέρησε να φύγει η αποστολή των "πρασίνων", με αποτέλεσμα να μοιράσει προσωπική δήλωση στα Μέσα ενημέρωσης.

Μια δήλωση που σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν θριαμβευτική και θ' αφορούσε προπονητές - παίκτες. Τώρα ήταν σε εντελώς άλλο ύφος. Επικριτικό και βιτριολικό ταυτόχρονα.

" Μέχρι πότε θα είναι αποδεκτό από την Πολιτεία να μην μας επιτρέπεται να κερδίσουμε στον Πειραιά, φεύγοντας σώοι; Έχει το ακαταλόγιστο η... Ολυμπιάκαρα;", ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης του "τριφυλλιού", ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς την τιμωρία έδρας των Πειραιωτών ενόψει του τέταρτου τελικού, την ερχόμενη Πέμπτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK