Δάκρυσε on air ο Δημήτρης Παπανικολάου: "Η κόρη μου είναι στο φάσμα του αυτισμού και μου είπε ότι πρέπει να μιλήσουμε στον κόσμο"

Ο Δημήτρης Παπανικολάου φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA και μίλησε για τον αυτισμό, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Δάκρυσε on air ο Δημήτρης Παπανικολάου: "Η κόρη μου είναι στο φάσμα του αυτισμού και μου είπε ότι πρέπει να μιλήσουμε στον κόσμο"
MEGA TV

Πριν από περίπου επτά μήνες, ο Δημήτρης Παπανικολάου αποκάλυψε πως διεγνώσθη στο φάσμα του αυτισμού. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, που έχει ξεκινήσει έναν μεγάλο αγώνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για θέματα τέτοιου τύπου, φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου 2 Απριλίου στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA για να μιλήσει για όσα κάνει.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό εξήγησε τι συμβαίνει στην καθημερινότητα των παιδιών που έχουν διαγνωσθεί στο φάσμα του αυτισμού, ενώ αποκάλυψε πως κι η κόρη του, Άρια, είναι επίσης σε αυτό.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, στη διάρκεια της οποίας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο Δημήτρης Παπανικολάου επεσήμανε -μεταξύ άλλων- πως "δεν θέλω να κάνω επίκληση στο συναίσθημα. Πρέπει να γίνει κάτι σοβαρό από την εκπαίδευση για πάρα πολλά παιδιά, που τους λείπει η παράλληλη στήριξη. Παιδιά τρώνε bullying, το φάγαμε κι εμείς. Σκέφτομαι πως αν κάνουν αυτά τα πράγματα στην Άρια, που ο μπαμπάς της έχει μια αναγνωρισιμότητα, τι θα κάνουν στα άλλα παιδιά, που δεν τα ξέρουν; Δεν θέλω να παρουσιαστώ σαν Άγιος. Δεν ήμουν πάντα υπέροχος άνθρωπος, είχα κι εγώ αλαζονεία και έπαρση παλιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK