Δείγμα θετικό από Ντένμον και Όγκαστ

Δείχνει πιο γεμάτος από πέρυσι και σίγουρα θέλει μπόλικη δουλειά ακόμη… Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο πρώτο "ανοιχτό" για τον κόσμο του φιλικό στο ΟΑΚΑ από την Ουνίξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη με 65-63 αλλά το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που –πρέπει να- απασχολεί τουλάχιστον στην παρούσα φάση σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ / ΓΚΙΣΤ(Α) ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ(Κ) ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ / ΓΚΙΣΤ(Α) ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ(Κ) ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι "πράσινοι" κατ’ αρχήν αγωνίσθηκαν δίχως τέσσερις διεθνείς και δη τρεις παίκτες της περιφέρειά τους. Τους point guard Καλάθη και Λεκαβίτσιους, τον Νίκο Παππά και τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Οπότε στην πραγματικότητα θα δούμε μία άλλη ομάδα στα επόμενα φιλικά όταν θα επιστρέψουν οι διεθνείς.

Παρόλα αυτά κάποια στοιχεία που θέλει να βάλει ο Πασκουάλ στο παιχνίδι και μία πρώτη γεύση από το τι μπορούν να κάνουν οι νέοι παίκτες πήραμε όλοι. Σε γενικές γραμμές οι "πράσινοι" και φέτος θα πάνε στην πεπατημένη της περσινής σεζόν παίζοντας περισσότερο με αθλητικές πεντάδες και τους Γκιστ-Γκάμπριελ-Σίνγκλετον στη γραμμή ψηλών με την οποία ταιριάζει ο άγουρος ακόμη και άπειρος από το ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά με πολύ καλά στοιχεία, εκρηκτικότητα και καλές κινήσεις Όγκαστ.

Με τον Βουγιούκα στο παρκέ ο Παναθηναϊκός είναι τουλάχιστον ένα κλικ πιο αργός αμυντικά και προβλέψιμος επιθετικά αλλά διαθέτει περισσότερη εμπειρία. Όσο για τον Ντέντμον είναι ταχύς, είναι θρασύς, έχει περιθώρια βελτίωσης και το πρώτο δείγμα γραφής ήταν θετικό.

Όσο, τέλος, για τον Ματ Λοτζέσκι, φάνηκε επηρεασμένος από την πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα και τους αγώνες, θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα πατήματά του αλλά όντας δίπλα ή ως αλλαγή του Ρίβερς θα προσφέρει μία επιπλέον απειλή από την περιφέρεια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σίνγκλετον 4, Ρίβερς 12, Μποχωρίδης 3, Ντένμον 14, Γκιστ 3, Βουγιούκας 5, Καλαϊτζάκης, Γκάμπριελ, Όγκαστ 11, Λοτζέσκι 8, Μήτογλου 3

ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ: Εγιμ 10, Πονκρασόβ 5, Κολόμ 14, Σουκόβτσοβ 1, Σμιθ 2, Τρούσκιν 8, Καϊμακόγλου 8, Λόκετ 7, Κορνέεβ 4, Σεργκέεβ, Κολεσνίκοβ 6

News 24/7

24MEDIA NETWORK