Δείτε ΠΩΣ υποδέχθηκαν Ομπράντοβιτς και Σλούκας τους Αγγελόπουλους

Το "καλωσόρισμα" του "Ζοτς" στους προέδρους του Ολυμπιακού και η "καλή επιτυχία" του Σλούκα.

Δείτε ΠΩΣ υποδέχθηκαν Ομπράντοβιτς και Σλούκας τους Αγγελόπουλους

Τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς περί φιλοξενίας και σεβασμού στον (έτερο φιναλίστ του τελικού) Ολυμπιακού έγιναν πράξη. Αφού πρώτα δεν αρνήθηκε ούτε ένα από τα αιτήματα που του έγιναν έστω για μια ερώτηση-ατάκα, ο ευδιάθετος και... κουλ προπονητής της Φενέρμπαχτσε πήγε στο σημείο που κάθονταν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος χαιρετώντας τους, ασχέτως παρελθόντος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το video του Contra.gr αποτυπώνει το εγκάρδιο της κίνησης του "Ζοτς", ο οποίος φρόντισε να δώσει το καλό παράδειγμα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε για να μην είναι ανακόλουθος μετά τα όσα ζήτησε το πρωί.

Λίγες στιγμές νωρίτερα είχε κάνει το ίδιο ο Κώστας Σλούκας. Μάλιστα ο διεθνής πόιντ γκαρντ, ενώ ετοιμαζόταν στη μία πλευρά του παρκέ προτίμησε να μην μπει απευθείας για ζέσταμα, αλλά να κάνει τον κύκλο προκειμένου να δώσει το χέρι του στους ιδιοκτήτες-προέδρους του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε πως η μεταξύ τους απόσταση που δημιουργήθηκε μετά το χάσμα στις διαπραγματεύσεις έκλεισε αρκετά από τη στιγμή που στο ματς της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ βράβευσε τον Σλούκα.

Ο γκαρντ των πρωταθλητών Τουρκίας ευχήθηκε μάλιστα καλή επιτυχία σε αμφότερους.

Δείτε ΠΩΣ υποδέχθηκαν Ομπράντοβιτς και Σλούκας τους Αγγελόπουλους

News 24/7

24MEDIA NETWORK