Δέκα μέρες εκτός ο Βουκαντίνοφ

Δέκα μέρες εκτός ο Βουκαντίνοφ
Ικανοποιημένος από τα δείγματα γραφής των παικτών του έμεινε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, με την ολοκλήρωση του τουρνουά στο Λέσκοβατς. Η δυναμικότητα των αντιπάλων (Λέσκοβατς, Παρτιζάν Βελιγραδίου και Χέμοφαρμ) βοήθησε τον "Τίγρη" να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των αθλητών του, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. "Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από αυτά που είδα στα τρία δυνατά φιλικά που δώσαμε, τα οποία ήταν και τα πρώτα έπειτα από την έναρξη της προετοιμασίας μας" υποστήριξε ο τεχνικός των "πορτοκαλί" και συμπλήρωσε: "Είχαμε καλά και άσχημα διαστήματα, αλλά αυτό είναι λογικό, γι' αυτή την χρονική στιγμή. Είμαστε στο 60% της απόδοσης μας και αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Το μοναδικό "μελανό" σημείο ήταν ο τραυματισμός του Ιβάν Βουκαντίνοφ που υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο λεπτό του αγώνα με την Χέμοφαρμ. Οι ακτινογραφίες που έβγαλε δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό, απλά πρόκειται για ένα διάστρεμμα το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ένα 10ημερο. Ο Σέρβος γκαρντ έμεινε στο Βελιγράδι και αναμένεται την Δευτέρα στην Λάρισα, οπότε και θα παραλάβει την αθλητική βίζα.

Τέλος,την Κυριακήυπολογίζεται ότι θα είναι στην Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί στην Λάρισα ο Λάρι Στιούαρτ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να ακολουθήσει την προετοιμασία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK