Δεν ανησυχούν για τις ήττες στα φιλικά
Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" όχι μόνο δεν συμμερίζονται την άποψη πως οι "ασπρόμαυροι" δεν "πατούν" πλέον καλά λόγω των συνεχόμενων ηττών, αλλά τονίζουν πως η ομάδα βελτιώνεται και είναι καλή σε βασικούς τομείς.
Ο αποκλεισμός από τα Τρίκαλα ήταν ένα ηχηρό χαστούκι, ακολούθησαν στην συνέχεια δύο ήττες από Καβάλα και Ρέθυμνο με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να φαίνεται πολύ κακός το τελευταίο διάστημα. Αυτή την άποψη πάντως δεν την συμμερίζονται οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας που θεωρούν πως η τελευταία δεν σημαίνει πως δεν “πατά” καλά λόγω των τελευταίων ηττών των “ασπρόμαυρων”. Τι ακριβώς λένε; Εννοείται πως και αυτούς πείραξε ο αποκλεισμός από τα Τρίκαλα, αυτό όμως που θεωρεί το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ είναι πως σε βασικούς τομείς ο “Δικέφαλος” τα πάει πολύ καλά.
Συγκεκριμένα λέγεται πως υπάρχει συνοχή μεταξύ των παικτών, η κυκλοφορία της μπάλας είναι σωστή, “βγαίνουν” ελεύθερα σουτ και γενικώς οι επιθέσεις γίνονται βάσει των όσων έχουν σχεδιαστεί. Τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα, αυτό που τονίζουν όμως στον ΠΑΟΚ οι άνθρωποί του είναι πως ήταν… ανεξήγητο το πόσα ελεύθερα σουτ χάθηκαν ειδικά στο ματς με το Ρέθυμνο και τονίζουν πως κάτι τέτοιο μάλλον είναι αδύνατο να συμβαίνει συνέχεια.
Ετσι εκεί που στέκονται στο αγωνιστικό σταφ της ομάδας και αυτό που λένε ότι έχει την μεγαλύτερη σημασία την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πως οι παίκτες ανταποκρίνονται σωστά στο επιθετικό κομμάτι (αμυντικά δεν διαπιστώνεται κάποιο μεγάλο πρόβλημα), ότι συμπεριφέρονται σωστά στο παρκέ και τονίζεται πως απλώς θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση στο εκτελεστικό κομμάτι αλλά και στα λάθη που θα πρέπει να λιγοστέψουν.
Συμπερασματικά δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στο τεχνικό τιμ για την εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Είναι αλήθεια πως περιμένουν στον ΠΑΟΚ και τα αποτελέσματα, αυτό όμως που λένε άνθρωποι της ομάδας είναι πως ο Δικέφαλος δείχνει να τα πηγαίνει καλά στους βασικούς τομείς.