ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν υποτιμούν το Μαρούσι. Καλά νέα από Ντούβνιακ

Μολονότι το ματς με το Μαρούσι φαίνεται εύκολο για τον ΠΑΟΚ, ουδείς όμως το αντιμετωπίζει έτσι. Άπαντες μάλιστα δίνουν ιδιαίτερη προσοχή, δεν υποτιμούν το σύνολο του Λινάρδου και δεν σκέφτονται από τώρα το σαφώς πιο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ στη μάχη για την 6άδα.

Δεν υποτιμούν το Μαρούσι. Καλά νέα από Ντούβνιακ

Είναι χαρακτηριστικό πως στο “Δικέφαλο” εκτιμούν πως η αθηναϊκή ομάδα ίσως να είναι περισσότερο επικίνδυνη από τη στιγμή που δεν έχει κανένα άγχος, ενώ στέκονται επίσης στην απουσία του Γκίντενς (αναμένεται να προφυλαχτεί).

Με λίγα λόγια δεν υπάρχει ίχνος υπεροψίας στον ΠΑΟΚ για το ματς με το Μαρούσι.

Κατά τ’ άλλα, ο Ούρος Ντούβνιακ, για τον οποίο στις αρχές τις εβδομάδες δεν υπήρχαν πιθανότητες να προλάβει, συμμετείχε την Πέμπτη ένα μεγάλο κομμάτι της προπόνησης. Λογικό ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος να χαρεί, αν και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί πως τα επόμενα 24ωρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ