Δεν ήρθε ούτε η Δευτέρα ο Μάσι
Αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις των Τρικάλων συνεχίζει να είναι ο Κρις Μάσι, ο οποίος έχει αυθεραίτως τη χριστουγεννιάτικη άδεια που είχε λάβει.
Ο Αμερικάνος σέντερ δεν ταξίδεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ως είχε ειδοποιήσει τους ιθύνοντες της θεσσαλικής ομάδας, με αποτέλεσμα να εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο της αντικατάστασής του. Ο Μάσι ήταν εκ των στυλοβατών των νεοφώτιστων μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όμως η συμπεριφορά του έχει προκαλέσει εκνευρισμό και δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η καταγγελία του συμβολαίου του.
Ούτως ή άλλως ο Βαγγέλης Αγγέλου σκόπευε να προχωρήσει σε αλλαγές και η αποδέσμευση του Μάσι ίσως να είναι μία εξ αυτών.
Ούτως ή άλλως ο Βαγγέλης Αγγέλου σκόπευε να προχωρήσει σε αλλαγές και η αποδέσμευση του Μάσι ίσως να είναι μία εξ αυτών.