Δεν κάλυψε κάποιους παίκτες του ο Σφαιρόπουλος

Αναγνώρισε ότι όσα είχαν δουλευτεί στις προπονήσεις δεν αποτυπώθηκαν στο παρκέ, παρόλα αυτά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε και το παράπονό του για συγκεκριμένους παίκτες.

10/11/2017 Olympiacos VS Panathinaikos for Euroleaque season 2017-18, in SEF Stadium in Piraeus, Greece
10/11/2017 Olympiacos VS Panathinaikos for Euroleaque season 2017-18, in SEF Stadium in Piraeus, Greece GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Λογικό ήταν, μετά από μια τέταρτη σερί ήττα από τον Παναθηναϊκό (τρίτη στο ΣΕΦ), ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να μην νιώθει βολικά. Ουδείς θα αισθανόταν στη θέση του, αφού δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα τέτοια αποτελέσματα, ακόμα κι αν είναι αρχή της σεζόν.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη στο 70-62 της Παρασκευής, φτάνοντας στο φινάλε να μιλήσει για παίκτες που πρέπει ν' αναλάβουν περισσότερες ευθύνες.

" Δεν κάναμε καλό παιχνίδι γιατί δεν παλέψαμε όπως είχαμε σχεδιάσει, ούτε απειλήσαμε. Χάσαμε λέι απ και ανοικτά σουτ, κάτι που μας επηρέασε και δεν μας επέτρεψε ν' αλλάξουμε το μομέντουμ. Ήταν μια σκληρή ήττα, ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνέλθουμε για τη συνέχεια. Οφείλαμε να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στην εκτέλεση και να μην δεχθούμε κάποια εύκολα καλάθια που δεν έπρεπε", δήλωσε ο Σφαιρόπουλος, αλλά το... ζουμί ήταν στην τελευταία απάντησή του, όταν ρωτήθηκε κυρίως για τον Μπράιαν Ρόμπερτς σε συνάρτηση με την απουσία του Βασίλη Σπανούλη. " Μπορούμε να παίξουμε καλά και χωρίς τον Σπανούλη, το έχουμε δείξει. Κάποιοι παίκτες όμως πρέπει ν' ανέβουν γιατί τους πήραμε για να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν το έχουν δείξει. Πρέπει να βγουν μπροστά και να παίξουν πολύ καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK