Δεν κάνει πίσω για τους διεθνείς ο Ολυμπιακός

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ, με τους "ερυθρόλευκους" να μην πείθονται από όσα είδαν οι άνθρωποί τους στα ασφαλιστήρια των διεθνών και να εμμένουν στην απόφασή τους. Διαβάστε την ανακοίνωσή των Πειραιωτών.

Δεν κάνει πίσω για τους διεθνείς ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Με νέα ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι μετά τη μελέτη των ασφαλιστηρίων των διεθνών από εξειδικευμένους συνεργάτες της, διαπίστωσε πως οι αθλητές δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι. Ως εκ τούτου εμμένει στην αρχική της απόφαση να μην αφήσει τους παίκτες της να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

H ανακοίνωση: "Μετά τη χθεσινή επίσκεψη των εξειδικευμένων συμβούλων της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός στα γραφεία της Ε.Ο.Κ., αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι αθλητές που συμμετέχουν στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι.

Δυστυχώς, οι διαβεβαιώσεις της Ε.Ο.Κ., αναφορικά με την ασφαλιστική κάλυψη των διεθνών αθλητών, δεν ανταποκρίνονται επουδενί στην πραγματικότητα".

Υπενθυμίζεται πως οι πρόεδροι του Ολυμπιακού είχαν δηλώσει μετά τον χαμένο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ πως κανένας από τους παίκτες της ομάδας δεν θα συμμετέχει στην Εθνική, τονίζοντας πως είναι "πλήρως ανασφάλιστοι". Η ΕΟΚ με τη σειρά της κάλεσε τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να οπισθοχωρήσει διότι διαφορετικά θ' αναγκαστεί να επιβάλει τις προβλεπόμενες από το νόμο ποινές στους διεθνείς παίκτες.

Το σήριαλ ΕΟΚ - Ολυμπιακού:

Αγγελόπουλοι: "Κανένας παίκτης στην Εθνική. Αρρωστος Παναθηναϊκός ο Βασιλακόπουλος"

Χοντραίνει το παιχνίδι: Δεν πάνε στην Εθνική Νέων παίκτες του Ολυμπιακού

Ενημέρωση της ΕΟΚ για τα ασφαλιστήρια των παικτών

"Οι αθλητές μας είναι ανασφάλιστοι"

Στα άκρα οι σχέσεις Ολυμπιακού-Ομοσπονδίας

ΕΟΚ: "Η συμμετοχή είναι εθνική υποχρέωση, λυπηρό αλλά θα επιβληθούν ποινές"

24MEDIA NETWORK