Δεν "κατεβαίνει" στην Α2 ο Ιωνικός

Απειλή ή πραγματικότητα, η διοίκηση του Ιωνικού Λαμίας ανακοίνωσε την απόφασή της να μην δηλώσει συμμετοχή στοεπερχόμενοπρωτάθλημα της Α2, με αφορμή την κίνηση της ΕΟΚ να εγκρίνει την παρουσίατης Καβάλας στην Α1.

Δεν "κατεβαίνει" στην Α2 ο Ιωνικός
Το σχετικό κείμενο ανέφερε: " Το Δ.Σ. του Ιωνικού Λαμίας αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ, κατόπιν της αποδοχής από την πλευρά της ΕΟΚ του αιτήματος συγχώνευσης Πανοράματος - Καβάλας, να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, το οποίο πρωτάθλημα η ίδια η ομοσπονδία καταργεί (με αυτή την ετυμηγορία).

Το Δ.Σ. του Ιωνικού Λαμίας σέβεται το φίλαθλο κοινό, σέβεται τους άξιους αντιπάλους του, μα πάνω απ' όλα σέβεται την πόλη, τον ιδρώτα των αθλητών του και την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγών του.

Κάποιοι μας… δίκασαν ερήμην (της δικαιοσύνης). Μας καταδίκασαν σε θάνατο (της δικαιοσύνης) ερήμην. Τους αφήνουμε να μας εκτελέσουν ερήμην. Έτσι κι αλλιώς η συμμετοχή μας δεν βοηθά ούτε στη βελτίωση του επιπέδου του μπάσκετ, ούτε στην αλλαγή φιλοσοφίας του.

Εμείς καταφέραμε με κόπο ετών να ανέβουμε ένα ένα τα σκαλιά. Δαπανήσαμε χρόνο και χρήματα. Φτάσαμε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, για να διαπιστώσουμε πως αρκεί να περιμένουμε την κατάλληλη ευκαιρία και να αγοράσουμε τη συμμετοχή μας στην Α1.

Ακολουθούμε τον δρόμο που μας δείχνει η ομοσπονδία. Τελικά είναι ευκολότερο να πολεμάς για τις αρχές σου, παρά να ζεις με αυτές. Θα παίξουμε στην τελευταία ερασιτεχνική κατηγορία, κρατώντας στο ταμείο μας τα χρήματα που θα ξοδεύαμε για τη συμμετοχή μας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Δηλώνουμε από τώρα προς κάθε ενδιαφερόμενο σωματείο της Α1, πως οσάκις υπάρξει οικονομικό πρόβλημα, ακόμα και μεσούσης της περιόδου, θα υπάρχει έτοιμο στο site μας σε PDF το ιδιωτικό συμφωνητικό, ώστε να προχωρήσουμε σε εξαγορά της θέσης, του μετοχικού πακέτου, όπως θέλετε πείτε το.

Με τη μη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Α2, συμμετέχουμε στο νέο αθλητικό ιδεώδες. Ενημερώνουμε όμως όλους τους ενδιαφερόμενους και μη, πως η απόσυρση από το πρωτάθλημα δεν σημαίνει πως απεμπολούμε τα δικαιώματά μας, τα οποία θα διεκδικήσουμε ως το τέλος, εκεί όπου το παιχνίδι παίζεται με κανόνες".

24MEDIA NETWORK