Δεν λέει "όχι" ο Χάινς

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά τους τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, παράλληλα όμως κάνει τα σχέδιά της και για την επόμενη σεζόν. Η χρονιά θα κριθεί φυσικά από την έκβαση της μάχης για την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου, από την άλλη όμως έχουν αρχίσει και οι... λοξές ματιές προς την αγορά. Διαβάστε ποιους παίκτες εξετάζουν οι ερυθρόλευκοι.

Δεν λέει "όχι" ο Χάινς

Ένα παράδειγμα είναι ο Ντέρικ Μπράουν. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ της Λοκομοτίβ Κούμπαν. Από τα καλύτερα 4αρια στην Ευρωλίγκα φέτος. Τα κάνει όλα και... συμφέρει. Αλλά κάνει και πολλά. Κοντά στο 1.000.000 ευρώ, ποσό μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής. Ο Ολυμπιακός ρώτησε και έμαθε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Στους "ερυθρόλευκους" έφτασε και άλλη μια πληροφορία. Ότι ο Κάιλ Χάινς δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Αλήθεια ή όχι, οι Πειραιώτες δεν το έχουν ψάξει, δεν τους αφορά επί του παρόντος. Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ και για την επόμενη σεζόν, συνεπώς τίποτα δεν εξαρτάται από τον Ολυμπιακό. Είναι θέμα Χάινς και ΤΣΣΚΑ, που έχουν και ένα Final 4 μπροστά τους. Και από την τελική έκβασή του, θα κριθούν πολλά και για το μέλλον της ρωσικής ομάδας. Τώρα αν είναι διαθέσιμος -δηλαδή ελεύθερος- ο Χάινς, δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Ο Ολυμπιακός θα... ορμήσει.

Από την άλλη, περιμένει και την τελική απόφαση των γιατρών για τον Έισι Λο. Σε κανένα μήνα θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα συμβόλαιο μαζί του, με άλλα λόγια τον περιμένει. Τον θέλει στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν, ποτέ δεν έπαψε να ισχύει η συμφωνία. Αν ο Λο μπορεί να συνεχίσει το μπάσκετ και να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, τότε ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει.

Πριν από όλα αυτά, όμως, οι Αγγελόπουλοι έχουν να κλείσουν το πιο σημαντικό ζήτημα: την ανανέωση του συμβολαίου του Στράτου Περπέρογλου. Είναι ο μοναδικός που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σίγουρα δεν θα είναι απλή υπόθεση η υπογραφή καινούργιας συμφωνίας. Αλλά ακόμα το καλοκαίρι δεν έφτασε. Μόλις τώρα ξεκινούν τα πλέι οφ. Αλλά μια μικρή γεύση για όλα όσα θα αρχίσουμε να βλέπουμε από τον Ιούνιο, ήδη την πήρατε.

Απολαύστε τα κατορθώματα του Χάινς

News 24/7

24MEDIA NETWORK