Δεν ταξιδεύει στο Ισραήλ η Ολύμπια

Την απόφαση να μην ταξιδέψει στην Ιερουσαλήμ για τον αγώνα με τη Χάποελ (7/1) πήρε η ΚΑΕ Ολύμπια με γνώμονα την ασφάλεια των παικτών και του προπονητικού τιμ. Τα γεγονότα στο Ισραήλ, όπως είναι λογικό, έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους των Θεσσαλών οι οποίοι με επιστολή τους στην ΕΟΚ (που κοινοποίησαν στη Χάποελ και στη FIBA Europe) γνωστοποίησαν ότι η ομάδα αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι.

Δεν ταξιδεύει στο Ισραήλ η Ολύμπια

Αναλυτικά η επιστολή

Αξιότιμε κε Μιαούλη,

Μετά τη δυσάρεστη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Ισραήλ και σε περιοχές κοντά στην Ιερουσαλήμ, η ομάδα μας αποφάσισε, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και προστασία των μελών της αποστολής, να μην ταξιδέψει στο Ισραήλ για τον αγώνα της 7/1/2009 με τη Hapoel Jerusalem, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του FIBA EuroChallenge. Παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τη FIBA Europe.

Εχουμε ήδη αποστείλει έγγραφο στη Hapoel Jerusalem, το οποίο έχουμε κοινοποιλησει τόσο στη FIBA Europe όσο και σε εσάς, και με το οποίο τους προτείνουμε να διεξαχθεί ο αγώνας στις 20 ή 21 Ιανουαρίου, οπότε και ελπίζουμε η κατάσταση να έχει εξομαλυνθεί.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ATHIENITIS
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Μαλάκος»



News 24/7

24MEDIA NETWORK