Δεν θα γίνει Λεμπρόν, πήρε όλο το "χαρτί"

Ηγετικό συμβόλαιο προσέφεραν οι Καβαλίερς στον Κέβιν Λοβ και εκείνος δεν θα μπορούσε "όχι". Διαβάστε πόσα χρήματα θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό και για πόσα χρόνια συμφώνησε.

Δεν θα γίνει Λεμπρόν, πήρε όλο το "χαρτί"
AP

Μετά την αποχώρηση του Λεμπρόν Τζέιμς για το Λος Άντζελες, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς βρίσκονται αντιμέτωποι με την πρόκληση της οργάνωσης και της ανασυγκρότησης τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ.

Το σχέδιό τους, λοιπόν, έχει τεθεί σε απόλυτη εφαρμογή και απ' ότι φαίνεται προτεραιότητά τους ήταν να ανανεώσουν τα συμβόλαια των παικτών που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Έτσι κι έγινε.

Σύμφωνα με τα ξένα δίκτυα, η διοίκηση των "Καβς" έδωσε τα χέρια με τον Κέβιν Λοβ για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Με την υποσημείωση, βέβαια, ότι του έγινε... γενναία αύξηση στις χρηματικές απολαβές.

Άλλωστε προέρχεται από μια καλή σεζόν με 17.6 μέσο όρο πόντων και 9.3 ριμπάουντ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος φόργουορντ θα λάβει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του το ποσό των 120 εκατομμυρίων δολαρίων, την ώρα που η προηγούμενη συμφωνία του για τη σεζόν 2018-2019 προέβλεπε πληρωμή ύψους 24 εκατομμυρίων δολαρίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK