Δεν βιάζεται ο ΜακΓκραθ

"Εχουμε καλές ελπίδες για να γίνει το θέμα αλλά θα δούμε", τονίζει ο ατζέντης του Ντόνι ΜακΓκραθ για το "φλερτ" με τον ΠΑΟΚ. Νέες επαφές υπήρξαν για το ζήτημα του νυν παίκτη της Κράσνι.

Δεν βιάζεται ο ΜακΓκραθ
INTIME SPORTS

Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του Ντόνι ΜακΓκραθ για τον ΠΑΟΚ, το οποίο το χειρίζεται ο Μάνος Μαλέλης. Ο τελευταίος είχε ξανά επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Λου Διαμαντόπουλο ο οποίος μίλησε με τον ίδιο τον ΜακΓκραθ. Σύμφωνα με τον γνωστό ατζέντη, δεν υπάρχει κάτι το νεότερο στο θέμα του άλλοτε παίκτη του "Δικεφάλου", ο οποίος θα τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Κράσνι στις 26 Απριλίου.

Πάντα το θέμα των ημερομηνιών των πιθανών υποχρεώσεων του στον ΠΑΟΚ με τον γάμο του είναι στο μυαλό του ΜακΓκραθ όπως τονίζεται από τον εκπρόσωπό του, εξακολουθεί να τον ενδιαφέρει ο "Δικέφαλος" αλλά ο ίδιος ο παίκτης δεν βιάζεται να απαντήσει. Και όπως "βγαίνει" από τον εκπρόσωπό του, δεν υπάρχει κάποιο deadline στο να δώσει την απάντησή του ο καλαθοσφαιριστής.

"Εχουμε καλές ελπίδες για να γίνει το θέμα (σ.σ. να "τελειώσει" θετικά το ζήτημα της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον ΜακΓκραθ) αλλά θα δούμε", μας είπε ο κ. Διαμαντόπουλος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του αλλά βέβαια ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποιο... σημαντικό νέο στην όλη υπόθεση.

Τέλος, για τρεις μέρες ζήτησε να μείνει εκτός προπονήσεων ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και έτσι δεν υπολογίζεται για το φιλικό με τα Τρίκαλα την Μ. Τετάρτη (την Μ. Πέμπτη θα προπονηθεί ξανά ο "Λάζος") ενώ την Μ. Δευτέρα έγινε μια μικρή γιορτή για τον Κώστα Χαραλαμπίδη που είχε γενέθλια την Κυριακή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK