Δεν υποχωρεί ο ΠΣΑΚ

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (29/12, 22:00) στα γραφεία του ΠΣΑΚ.

Δεν υποχωρεί ο ΠΣΑΚ
Σε αυτό μετείχαν εκπρόσωποι από τους Παναθηναϊκό (πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΚ Φραγκίσκος Αλβέρτης και Κώστας Τσαρτσαρής), Ολυμπιακό (Γιάννης Μπουρούσης), Μαρούσι (Κώστας Χαραλαμπίδης), Πανιώνιος (πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΚ Δήμος Ντικούδης και Γιάννης Γιαννούλης) καιΠανελλήνιος (Μανώλης Παπαμακάριος και πρώην ταμίας του ΠΣΑΚ Γιώργος Καλαϊτζής).
Επίσης συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας Νίκος Σπανός, ο ειδικός γραμματέας Παντελής Παπαιωακείμ και τα μέλη Γιώργος Παυλίδης και Παναγιώτης Ντουμάνης.

Στο συμβούλιο αποφασίστηκε " ομόφωνα η μη υπαναχώρηση από την υπάρχουσα συμφωνία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Το κείμενο της συμφωνίας αυτής ήταν ήδη προϊόν διαπραγμάτευσης και υποχωρήσεων από μέρους του ΠΣΑΚ και κατά συνέπεια δε μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο επιπλέον διαπραγματεύσεων. Ο ΠΣΑΚ έκανε πίσω σε βασικές διεκδικήσεις του για να καταλήξουμε σε αυτό το κείμενο. Όπως λοιπόν ο Σύνδεσμος μας δεν τις επαναφέρει και τιμά τη συμφωνία, ομοίως θα πρέπει να πράξουν όλες οι πλευρές.

Ως εκ τούτου όλα τα μέλη μας συμφώνησαν πως μόνο με την ενότητα και την αποφασιστικότητα που θα δείξουν οι Έλληνες Καλαθοσφαιριστές στην απεργία θα καταφέρουν να επιτύχουν την επίλυση των δίκαιων και αυτονόητων αιτημάτων τους. Ο ΠΣΑΚ εγγυάται σε κάθε μέλος του πως θα καλύψει οποιοδήποτε κόστος προκύψει από "παράνομες¨ ενέργειες παραγόντων. Ελπίζουμε πως έστω και την ύστατη ώρα οι ιθύνοντες της ΕΟΚ θα πράξουν το αυτονόητο και θα υπογράψουν τη συμφωνία για να προχωρήσει μπροστά το ελληνικό μπάσκετ

".


News 24/7

24MEDIA NETWORK