ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαφωνία Δρόσου-Φιλίππου

Ξαφνική εμπλοκή παρουσιάστηκε στην ανάληψη της ιδιοκτησίας της ΚΑΕ ΑΕΚ από τον Δημήτρη Δρόσο.

Διαφωνία Δρόσου-Φιλίππου

Ξαφνική εμπλοκή παρουσιάστηκε στην ανάληψη της ιδιοκτησίας της ΚΑΕ ΑΕΚ από τον Δημήτρη Δρόσο. Στη συνάντηση της Πέμπτης ανάμεσα στον Ελληνα επιχειρηματία και τον Γιάννη Φιλίππου παρουσιάστηκε διαφορά στο θέμα της αποπληρωμής των χρεών και εν τέλει ο Δρόσος έκανε, προς το παρόν,πίσω.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε νέα επαφή των δύο πλευρών ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και η μεταβίβαση των μετοχών να γίνει κανονικά. Η διαφορά που χωρίζει τα δύο μέρη δεν είναι μεγάλη και αναμένεται να βρεθεί λύση μέσα από τις διαπραγματεύσεις που θα συνεχιστούν.

Την Πέμπτη το βράδυ ή το αργότερο την Παρασκευή θα γίνει νέα τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Γιάννη Γρανίτσα και του Δημήτρη Δρόσου προκειμένου να αναζητηθεί φόρμουλα για την αποπληρωμή των χρεών και το θέμα να τελειώσει. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ επιθυμεί να τελειώσει άμεσα το θέμα, ωστόσο αυτό δεν είναι στο χέρι του.

Η διαφωνία πάντως έγγειται πως ο Γιάννης Φιλίππου δεν δέχεται να πάρει επιταγές για την αποπληρωμή των χρεών και θέλει από τον Δρόσο να βάλει τώρα 3εκ ευρώ. Η άλλη πλευρά δεν δέχεται κάτι τέτοιο, ωστόσο ο Φιλίππου φαίνεται αμετακίνητος στη θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK