Διαμαντίδης: "Εδώ είναι η οικογένειά μου"

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τόνισε ότι θα είναι στις επάλξεις και την επόμενη σεζόν.

Διαμαντίδης: "Εδώ είναι η οικογένειά μου"

Αναλυτικά: "Η γεύση είναι ευχάριστη. Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη με τα πάνω και τα κάτω της, αλλά μία ομάδα δεν μπορεί να φτάνει πάντα στο πικ της απόδοσής της.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές αλλά και στον κόσμο. Συνεχίζουμε. Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδ, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχουμε πάντα απεριόριστο σεβασμό για τον αντίπαλο.

Πήγε κάπως περίεργα η σειρά και κάναμε ένα break μετά το break του Ολυμπιακού.

Του χρόνου θα συνεχίσω εδώ. Εδώ είναι η οικογένειά μου".

Αργότερα, τόνισε: "Στα 34 μου δεν είναι δυνατόν να είμαι ο ίδιος παίκτης που ήμουν στο 25, δεν μπορώ να κάνω τα πράγματα που έκανα. Μακάρι να ήμουν ακόμα 25. Προσπαθώ να δίνω πλέον διαφορετικά πράγματα.

Οσο μεγαλώνεις, κερδίζεις σε εμπειρία, ξέρω ότι είμαι ήσυχος με τον εαυτό μου όπως θα ήμουν ήσυχος ακόμα και αν χάναμε το πρωτάθλημα.

Ο Φράνκι, και συγγνώμη που τον αποκαλώ έτσι αλλά έτσι τον γνώρισα, είναι μοναδικός, είναι ο Παναθηναϊκός. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται είναι μοναδικός. Με παραξένεψε ότι ανέλαβε προπονητής αλλά όταν μιλήσαμε κατάλαβα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Σαφώς μερίδιο ανήκει και στον κόους Πεδουλάκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK