Διαμαντίδης: "Γιατί να έχω μετανιώσει;"

Όποιος υποστηρίζει πως στον Δημήτρη Διαμαντίδη λείπει η καθημερινότητα του μπάσκετ, κάνει ένα μεγάλο λάθος.

Διαμαντίδης: "Γιατί να έχω μετανιώσει;"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τα είχε ζυγιάσει τόσο καλά τα πράγματα που νιώθει πως από το μπάσκετ έφυγε την κατάλληλη στιγμή. Γι' αυτό και δεν έχει λόγο να λέει το αντίθετο. Μετά τη βράβευσή του σε εκδήλωση της ΚΕΔ, ο τέως αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για τη ζωή του έξω από το μπάσκετ και ζήτησε... συγγνώμη που γκρίνιαζε στους διαιτητές.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤHΝ COSMOTE TV

Για τη βράβευση του από τους διαιτητές: "Τους ευχαριστώ για την βράβευση. Ήμουν και λίγο γκρινιάρης, αλλά μέσα στο πάθος, μέσα στην ένταση, έρχεται και η γκρίνια κάποιες φορές. Η δουλειά είναι δύσκολη".

Για την απόφαση του να αποσυρθεί: "Εφέτος η Euroleague και η σεζόν είναι δύσκολη, αρκετά απαιτητική. Ήταν μία σωστή επιλογή να αποσυρθώ από την αγωνιστική δράση, δεν μετάνιωσα για την απόφαση μου. Είμαι καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γεμίζω τις ώρες μου με τα παιδιά μου".

Για το αν ήθελε να επιστρέψει μετά το 6-0 του Ολυμπιακού: "Δεν το σκέφτομαι έτσι, δεν το σκέφτηκα. Δεν πρέπει οι δύο ομάδες να σκέφτονται τα σερί και τις ήττες. Πρέπει να σκέφτεσαι το κάθε ματς ξεχωριστά. Το ταμείο γίνεται στο τέλος. Εφέτος η σεζόν είναι πάρα πολύ μεγάλη και δύσκολη".

Για τις φάσεις που ξεχωρίζει στην καριέρα του: "Δεν ξεχωρίζω κάποιες φάσεις. Εμένα αυτά που μου έχουν μείνει είναι τα τρόπαια που έχω κερδίσει, τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Εθνική. Το συναίσθημα να αγωνίζεσαι με την Εθνική σου ομάδα είναι τεράστιο. Έχω κρατήσει επαφές με τους συμπαίκτες μου, δημιουργήθηκαν φιλίες τις οποίες και έχω κρατήσει. Είναι όμορφο που τους βλέπω εκτός γηπέδου, που συζητάμε, που θυμόμαστε και γελάμε. Θα το ξαναπώ, αν και δεν θέλω να γίνω γραφικός. Νιώθω ευλογημένος για τα όσα έζησα στην καριέρα μου, που ασχολήθηκα με το μπάσκετ, για το ταλέντο που είχα. Πέρασα όμορφα".

Για το πως είναι πλέον η καθημερινότητα του: "Δεν θα σου πω τι κάνω πλέον, αλλά είναι όμορφο να κάτσεις σπίτι και να περάσεις μία μέρα με την οικογένεια σου, με τα παιδιά σου, με τον γιο μου και την κόρη μου. Μου αρέσει που μπορώ να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο. Προσπαθώ να απολαμβάνω αυτές τις στιγμές. Όταν έπαιζα δεν μπορούσα να ζήσω τέτοιες στιγμές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK