Διαμαντίδης vs Ναβάρο: δύο μεγάλοι στο παρκέ (VIDEO)

Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα κοντράρονται το βράδυ στο ΟΑΚΑ και το Contra.gr τοποθετεί τον Δημήτρη Διαμαντίδη απέναντι στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Δείτε τους εν δράσει σ' ένα VIDEO αφιερωμένο σε δύο σύγχρονα "τοτέμ" του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Διαμαντίδης vs Ναβάρο: δύο μεγάλοι στο παρκέ (VIDEO)

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: ζευγάρι με ένδοξο παρελθόν, λαμπρό παρόν και πλούσιο μέλλον. Ένα από τα κλασικότερα ευρωπαϊκά ντέρμπι μπάσκετ. Μια -σχεδόν- ετήσια μάχη "γιγάντων" του "πορτοκαλί" κόσμου που έχει αφήσει ανεξίτηλες μνήμες, έχει κρίνει τίτλους και μεγάλες προκρίσεις, έχει προσφέρει (και θα προσφέρει) συγκλονιστικές στιγμές και ανεπανάληπτες συγκινήσεις.

Στο πέρασμα των ετών σπουδαίες προσωπικότητες συνδέθηκαν με τις αναμετρήσεις των δύο στο παρκέ, είτε με τη μία είτε με την άλλη φανέλα - σε κάποιες περιπτώσεις αμφότερων με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ουδείς όμως περισσότερο από τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τα δύο σύγχρονα "τοτέμ" των "πρασίνων" από τη μία και των "μπλαουγκράνα" από την άλλη.

Το video, παραγωγής του Contra.gr, είναι αφιερωμένο στους δύο συγκεκριμένους. Μην παρασυρθείτε και πέσετε στην παγίδα των συγκρίσεων. Δεν είναι ένα άτυπο "bras de fer", δεν υπάρχει ανάγκη σύγκρουσης/σύγκρισης δύο εκ των κορυφαίων γκαρντ που έπαιξαν/παίζουν στην Ευρωλίγκα. Είναι περισσότερο μια αποτύπωση αναμνήσεων, από εκείνες τις αμέτρητες που μας έχουν χαρίσει όσες φορές έτυχε να βρεθούν αντιμέτωποι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK