Διαμαντόπουλος: "Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία του Πανιωνίου"

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία του Πανιωνίου και τα λόγια του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έσταζαν φαρμάκι. Ο έμπειρος γκαρντ επιφυλάχθηκε να δώσει ονόματα και διευθύνσεις εκείνων που ευθύνονται για τον υποβιβασμό, αλλά παρέπεμψε άπαντες μετά το φινάλε της σεζόν.

Διαμαντόπουλος: "Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία του Πανιωνίου"

Αναλυτικά δήλωσε στη NOVA: " Έχουμε συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση. Το μυαλό μας είναι στην επόμενη χρονιά, αφού η ομάδα έχει πέσει. Για είκοσι λεπτά έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια, αλλά όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό αυτό έχει ημερομηνία λήξης. Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχω ξαναζήσει παρόμοια ιστορία τον Πανιώνιο. Έχουμε βρεθεί ξανά σε κίνδυνο, αλλά τα καταφέραμε.

Όλα έχουν στηθεί λάθος από την αρχή και το λάθος προέρχεται από αλλού. Δεν μπορώ να πω ονόματα ούτε καταστάσεις αυτή τη στιγμή. Όταν τελειώσει η χρονιά θα ειπωθούν αυτά που πρέπει να ειπωθούν. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία, τη φανέλα ή τον κόσμο του συλλόγου.

Δεν ξέρω, αν θα είμαι του χρόνου. Το θέμα είναι ποιος θα είναι στη διοίκηση. Το θέμα δεν είναι να παίξει ο Πανιώνιος στην Α2, αλλά να επιστρέψει υγιής, χωρίς οικονομικά προβλήματα και να μην ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK