ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαψεύδει για Γιαννάκη ο Βασιλακόπουλος

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διέψευσε τη Δευτέρα κατηγορηματικά δηλώσεις σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, που τον έφεραν να υποστηρίζει την σίγουρη παραμονή του Παναγιώτη Γιαννάκη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Διαψεύδει για Γιαννάκη ο Βασιλακόπουλος

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διέψευσε τη Δευτέρα κατηγορηματικά δηλώσεις σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, που τον έφεραν να υποστηρίζει την σίγουρη παραμονή του Παναγιώτη Γιαννάκη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο κ.Βασιλάκοπουλος ζήτησε την απομαγνητοφώνηση του συγκεκριμένου αποσπάσματος και την παρέθεσε στον Τύπο υπό μορφή ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

“Προς αποφυγή παρερμηνειών παρατίθεται το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα της συνέντευξης του Προέδρου της FIBA Europe, Γιώργου Βασιλακόπουλου, στο «Αθλητικό Metropolis» και τον δημοσιογράφο Νίκο Πετρουλάκη την Παρασκευή 01/02/2008:

Δημοσιογράφος: Θα έχετε πληροφορηθεί ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης μιλάει με τον Ολυμπιακό…

Γ.Βασιλακόπουλος: “Το γνωρίζω από ορισμένες πληροφορίες, εκτιμώ ότι είναι έγκυρες και από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι ακόμη στο στάδιο των συζητήσεων”.

Δημοσιογράφος: Έχει δικαίωμα να μιλήσει ή πρέπει πρώτα να πάρει την άδεια της Ομοσπονδίας, από τη στιγμή που είναι ομοσπονδιακός προπονητής;

Γ.Βασιλακόπουλος: “Οπωσδήποτε θα έπρεπε να πάρει την άδεια της Ομοσπονδίας. Φυσικά εγώ δεν μπορώ να του απαγορεύσω να κάνει συζητήσεις που πιθανόν να τον εξυπηρετούν από διάφορες πλευρές”.

Δημοσιογράφος: Μπορεί να είναι και στην Εθνική και στον Ολυμπιακό; Γ.Βασιλακόπουλος: “Με βάζετε να απαντήσω σε μία υπόθεση, δεν θα απαντήσω”.

Δημοσιογράφος: Θα ήταν δύσκολο να πείτε κάτι τώρα, από τη στιγμή που πρόκειται μόνο για συζητήσεις. Λογικά μετά θα συζητήσει και με την Ομοσπονδία…

Γ.Βασιλακόπουλος: “Ακριβώς. Πάντα έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Τον Παναγιώτη Γιαννάκη τον έχω από μικρό παιδί κοντά μου και κάποια στιγμή θα συζητήσει και με μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK