Δίχως ενδιαφέρον

Δίχως ενδιαφέρον
Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι συνεχίζεται το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του Γ' ομίλου, στον οποίο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" φιλοξενούντάι από την Αλμπα και με νίκη, παίρνουν το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, πρέπει να χάσει η Σλασκ από την Μπένετον.

Στην Πολωνία, όλοι είναι υπερήφανοι από την πορεία της Σλασκ που έφτασε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική να διεκδικεί την πρόκριση, αν και γνωρίζει πως χρειάζεται δύο αποτελέσματα για να το πετύχει. Καταρχάς χρειάζεται νίκη επί της δυνατής Μπένετον και στη συνέχεια θέλει νίκη της Αλμπα επί του Ολυμπιακού.

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον γίνεται στη Γαλλία όπου η Βιλερμπάν φιλοξενεί την Ταουγκρές. Οι Γάλλοι έχουν χάσει... το τρένο, ενώ οι Ισπανοί που έχουν σαφώς καλύτερη ομάδα, κατεβαίνουν χωρίς άγχος. Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και στην Ισπανία, στην αναμέτρηση της Βαλένθια με την Εφες Πίλσεν. Οι Τούρκοι θέλουν τη νίκη για να αποδείξουν πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δίκαια "οδηγούν" τον Γ'όμιλο, ενώ οι της Βαλένθια θέλουν το "ροζ φύλλο αγώνα" για λόγους γοήτρου.

Συνοπτικά το αποψινό πρόγραμμα:

21.40:

Αλμπα - Ολυμπιακός
Βαλένθια - Εφες Πίλσεν
Βιλερμπάν - Ταουγκρές
Σλασκ - Μπένετον


24MEDIA NETWORK